• Ново
Кламери Butler in the Home под формата на протеин 35 бр. в сребърен тенекиен кутия за подарък са напълно подходящи за колекционери кламери или любители на протеин и животни ?
zoom_in

Кламери Butler in the Home под формата на протеин 35 бр. в сребърен тенекиен кутия за подарък са напълно подходящи за колекционери кламери или любители на протеин и животни от зоологическата градина (светло сиво)

BGN 4.00

Брой продукти
check Налично

Отличен за протеин, животните или за любителите на домашни животниТези кламери под формата на белочки ще украсят вашия офис. в сребърен калай и сребро кутия за подарък са напълно подходящи за колекционери кламери, любителите на протеин или животни.Чудесно за деца или за възрастни!.Заведени ви Дворецким на Дом!Други прекрасни кламери във формата на животни могат да бъдат закупени от нашия иконом в магазина Home Store!.Тези беличьи кламери са с размери около 1,5 см в дължина и от 1 до 3 / 8 инча височина.Идва в удобен сребристи жестянке с капак за безопасно съхранение на вашите беличьих клипове.Кламери Butler in the Home под формата на протеин 35 бр. в сребърен калай и сребро кутия за подарък са напълно подходящи за колекционери кламери, любителите на протеин или животни.Кламери под формата на протеини Butler in the Home 35 бр.Тези кламери под формата на белочки ще украсят вашия офис.Идва в удобен сребристи жестянке с капак за безопасно съхранение на вашите беличьих клипове.Чудесно за деца или за възрастни!.Отличен за протеин, животните или за любителите на домашни животни.Заведени ви Дворецким на Дом!Други прекрасни кламери във формата на животни могат да бъдат закупени от нашия иконом в магазина Home Store!.

Клиентите също го харесват..