• Ново
10 бр. набор от малки заколок за коса, за жени или момичета - мини-скоби за подреждане и закрепване на косата (набор 20 #)
zoom_in

10 бр. набор от малки заколок за коса, за жени или момичета - мини-скоби за подреждане и закрепване на косата (набор 20 )

BGN 3.46

Брой продукти
check Налично

✌ Универсален аксесоар за коса стайлинг : В комплект мини-заколок за коса е на множество малки скоби-коготков, които можете да използвате, за да създадете различни прически, включително опашка, къдрите, снопове и прически ✌ Подходящ за всички типове коса : Независимо от това, тънки имате, гъста, къдрава или права коса, тези малки фиби-ноктите са подходящи за всички типове коса, и ги текстура. ✌ Богат избор на цветове и модели : Щипки за коса се предлагат в най-различни цветове и стилове, което ви позволява да комбинирате с различни нарядами и случаи. ✌ Удобен размер : Малки фиби за коса с размер около 1,5-2,5 см (0,5-1 сантиметър) са проектирани така, че да бъдат компактни и леки, което позволява лесно да ги носите в чантата си или пътна чанта за полагане на пътя. ✌ Надеждна фиксация : Малки фиби за коса са оборудвани с трайни пружинками и зъби, които осигуряват надеждна фиксация на косата, без да уврежда им и не се дърпа.

Клиентите също го харесват..