• Ново
Кърпа за миене на съдове от Люфы KIDZD, Гъба За миене на съдове, Кухненски Принадлежности, Чистящая, За почистване на съдове, Препарат за миене на съдове, Немазна Натур?
zoom_in

Кърпа за миене на съдове от Люфы KIDZD, Гъба За миене на съдове, Кухненски Принадлежности, Чистящая, За почистване на съдове, Препарат за миене на съдове, Немазна Натурална Целулоза Люфы, B

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

ПРОИЗВОДСТВО От 100% ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Съдове гъба-четки за съдове, екологично чисти ПРОИЗВОДСТВО От 100% ЕСТЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ : Съдове гъба-четки за съдове, екологично чисти. Име на продукта : Четка за миене на съдове и почистване на съдове от естествена люфы Цвят : бежов / натурален Материал : естествена люфа Брой : 2 елемента, 4шт, 6шт.ДОБРА ПОЧИСТВАНЕ : Структура на растителни влакна при миене на съдове, помага за премахване на петна от чай и храна и няма да навредят на купата.Описание на продукта : Почистване на кухнята, миене на чинии и тенджери, къпане и т.Могат да се изхвърлят в компост грамада, когато те истлеют.ПОЛЗИ ЗА ЗДРАВЕТО : Добре пяна, консумира по-малко течности / сапун, намалява количеството на остатъци почистващо средство, което е полезно за здравето на цялото семейство.ОПАКОВКА : 2 БР гъба от люфы за миене на съдове 4шт 6шт.ОПАКОВКА : 2 БР гъба от люфы за миене на съдове 4шт 6шт. колкото повече яде, толкова по-меки стават те. колкото повече яде, толкова по-меки стават те.Размокнув във водата, те постепенно ще станат по-големи и меки.Могат да се изхвърлят в компост грамада, когато те истлеют.Размокнув във водата, те постепенно ще станат по-големи и меки.

Клиентите също го харесват..