• Ново
Hemoton Скрубер за мивки 10 бр. Гъба за миене на съдове, Двустранен Найлон и Кърпа, Кухненска Гъба, Многофункционална Гъба За почистване, Гъба За Миене на Колата, Инструм?
zoom_in

Hemoton Скрубер за мивки 10 бр. Гъба за миене на съдове, Двустранен Найлон и Кърпа, Кухненска Гъба, Многофункционална Гъба За почистване, Гъба За Миене на Колата, Инструменти За Почистване на автомобил

BGN 5.11

Брой продукти
check Налично

Тези кухненски кърпи могат да се настанят повече вода от обикновените тъкани, което улеснява миенето на чинии.- Материал : гъба.Те могат да бъдат ефективно почистване на кухненски прибори, и те със сигурност ще си полезен помощник в дома.Опаковката включва 10 х Губчатых почистващи подложки.- Цвят : Бял, сив.Изработен от висококачествена материал, той е много здрав и стабилен, и може да се използва многократно, в продължение на дълго време, да не се счупи и не спадая с коприна.почистващи кърпички за тенджери и тигани кухненски гъби за миене на съдове.Сверхмягкая, лесно моющаяся съдове за готвене, чинии, чаши, няма драскотина на повърхността.Характеристики - Размер : 15.Подобно на гъба гъба за почистване на кухня е лесна и бързо изсъхва, не е нужно да се притеснявате за неприятните последици миризмата.

Клиентите също го харесват..