• Ново
Гъба за гъба DOITOOL, Гъба, за гъба, Посуда и прибори за хранене, 4 бр., Губчатые Гъба, Двустранен Четка-Скандалджия, Кухненски Парцал, Почистващи Кърпи за съдове за готве?
zoom_in

Гъба за гъба DOITOOL, Гъба, за гъба, Посуда и прибори за хранене, 4 бр., Губчатые Гъба, Двустранен Четка-Скандалджия, Кухненски Парцал, Почистващи Кърпи за съдове за готвене, Тенджери, Зеленчуци, Плодове, Съдове за

BGN 5.64

Брой продукти
check Налично

Я по-лесно натискане, отколкото обикновените парцали за миене на съдове, то по-бързо изсъхва- По-лесно натискане, отколкото обикновените парцали за миене на съдове, то по-бързо изсъхва.- Цвят : Както е показано на фигурата. ще донесе много удобство в живота ви. гъба удобен за хващане и стискане, както и лесно натискане на вода.Това е добър помощник в кухнята.- Размер : 9 X3,5 см.- Той силно поглъща вода, деликатен и няма да навреди на повърхността. на Помещение включва 4 х губчатых почистващи средства.Я по-лесно натискане, отколкото обикновените парцали за миене на съдове, то по-бързо изсъхва.- Идеален начин за измиване на чинии, чаши, тенджери, тигани и т.- Слоеве на гъба и почистващи тампони са свързани в едно, което улеснява и внимателно почиства. Ще донесе много удобства в живота си. 9 x 3,5 x 9 см/3,54 x x 1,38 3,54 инча - гъба удобен за хващане и стискане, както и лесно стиснете вода.Многофункционална порести уплътнението е идеален за почистване на съдове, мисок, печки, тенджери и други кухненски принадлежности, не вреди на чиниите. гъба удобен за хващане и стискане, както и лесно натискане на вода. ще донесе много удобство в живота ви.

Клиентите също го харесват..