• Ново
Гъба за миене на съдове Abaodam Гъба За миене на съдове Автомобили Гъба Mulitpack 10 бр. Гъба За Миене на автомобили Многофункционални Почистващи Гъби за Домашния Офис, Гриж?
zoom_in

Гъба за миене на съдове Abaodam Гъба За миене на съдове Автомобили Гъба Mulitpack 10 бр. Гъба За Миене на автомобили Многофункционални Почистващи Гъби за Домашния Офис, Грижи За Автомобила Гъба За Миене на съдове Гъба

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

Супер впитывающее препарат и препарат за ефективно почистванеУниверсално приложение : Подходяща за почистване на автомобили, баня, кухня, миене на съдове и други предмети от бита.Характеристики - Цвят : жълт Материал : спондж - Размер : 22,00 X11,00 X5,00 см / 8,65 X4,32 X1,97 инча - Ефективно почистване : гъба с висока плътност, отлично абсорбират сапун, а след като се образува гъста пяна за ефективно почистване.- Характеристики на гъба : Ефективно улавя и задържа замърсявания, а също има ефект за премахване на котлен камък и петна.Описаниеэто продукт представлява набор от гъби за почистване.- Удобно захващане : Дебели и големи гъба, чиято форма съвпада с ръка за по-удобно захващане. Удобно захващане : Дебели и големи гъба, чиято форма съвпада с ръка за по-удобно захващане.Пратката включва в себе си 10 х Гъби за миене. Ефективно почистване : Гъба с висока плътност, отлично абсорбират влагата, а след като сапун се образува гъста пяна за ефективно почистване.Не е подходяща за почистване на автомобили, но също така за почистване на баня, кухня и други предмети от бита.- Универсално приложение : Подходяща за почистване на автомобили, баня, кухня, миене на съдове и други предмети от бита.

Клиентите също го харесват..