• Ново
Angoily 10 бр. Гъба за миене с Четка за миене на съдове, Чистач, Многофункционална Четка За почистване, Губчатые Скрубери, Четка за почистване на Баня, Кухня Гъба, и Скруб?
zoom_in

Angoily 10 бр. Гъба за миене с Четка за миене на съдове, Чистач, Многофункционална Четка За почистване, Губчатые Скрубери, Четка за почистване на Баня, Кухня Гъба, и Скрубери, Гъба за миене на съдове

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

- Много е лесен и удобен за използване - Траен, издръжлив, добре впитывающее вода се покрива с нежна повърхност.ГЪБА БЕЗ ДРАСКОТИНИ - Мощна моющая повърхност се справя с тежки замърсяването и няма драскотина чиния или друга купа.КУХНЕНСКИ ГЪБИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ - Дори и след изглаждане, те веднага ще се върнат проследими на прототип, не оставяйки никакви следи. - Това няма да навреди на повърхността, тъй като гъба за изсушаване е ефективно средство за почистване.95 инча Кухненски четки за почистване. -Размер : Около 12.Тя има прост дизайн, но е много практичен за използване многофункционална четка за почистване.ЧЕТКА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ - способността да се масло и да пия вода, носи много удобства в живота.Информация за стоки с Кухненски скрубер търсите професионален, но в същото време чистящую гъба?Вие търсите надежден инструмент за почистване на съдове?Ако , не гледай нататък!Нашият професионален гъба-търкане трябва да отговарят на вашите нужди. - Материал : Преработено влакна + полиестер + гъба домакински гъба.Чудесен помощник за почистване на кухни. - Той е изработен от материал за продължителна употреба далеч по почистване и парцали.

Клиентите също го харесват..