• Ново
VICASKY Препарат за миене на прозорци, препарат за миене на прозорци, Гъба за почистване на прозорци, 2 бр., Гъба за миене на автомобили, Мека Впитывающая Способност, Вис?
zoom_in

VICASKY Препарат за миене на прозорци, препарат за миене на прозорци, Гъба за почистване на прозорци, 2 бр., Гъба за миене на автомобили, Мека Впитывающая Способност, Висока Четка За почистване на автомобили, Гъба За

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

Мека и деликатна допир, комфортен и шелковистое усещане в ръката, гладка и нежна повърхност, не распушит топката при продължителна употреба- След изсушаване не оставя вата и водни знаци, е трайна.След изсушаване не оставя вата и водни знаци, е трайна. гъби за почистване на автомобил.Притежава силен водопоглощением, лесни за поддръжка.- Широко се използва за измиване на автомобили и почистване на домашната обстановка. - Цвят : Както е показано на фигурата.Широко се използва за измиване на автомобили и почистване домашна среда.Когато не се използва, той може напълно да изсъхне и се втвърди.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : гъба - Размер : 23,00 X15,00 X6,50 см.Много голяма гъба може да побере повече от сапун и вода.Много голяма гъба може да побере повече от сапун и вода.След изсушаване не оставя вата и водни знаци, е трайна.- Много голяма гъба може да побере повече от сапун и вода.Когато не се използва, той може напълно да изсъхне и се втвърди.Широко се използва за измиване на автомобили и почистване домашна среда.Той е с висока водопоглощающей способност и лесни за поддръжка. на Помещение и включва 1 х комплект от 2 бр.

Клиентите също го харесват..