• Ново
Usuma 10шт Карборундовая Гъба, Наждачная Гъба, Инструмент, Почистващи Тампони, Чиста Четка, Гумичка за Ръжда, Зернистая Уплътнението, Бързо се Изчиства, Стабилна, Без м?
zoom_in

Usuma 10шт Карборундовая Гъба, Наждачная Гъба, Инструмент, Почистващи Тампони, Чиста Четка, Гумичка за Ръжда, Зернистая Уплътнението, Бързо се Изчиства, Стабилна, Без мирис (кафяв)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

н Идеален за използване в кухнята, в банята, в гаража или на открито и т. ?Можете да произвеждат почистване, без да се добавят никакви почистващи препарати и химикали, просто да се потопите този почистваща изтривалка във водата, и наночастици изпълнят цялата тежка почистване без никакви вредни химикали.Най-добрият инструмент за почистване за почистване на вашата кухня и баня. 【Допълнителна информация】 Тип : Порести инструмент Материал : спондж + шмиргел Употреба : за почистване на кухня Функции : Разтрийте тенджера, премахване на ръжда, отличен помощник в кухнята Размер : 9 X6 X2,5 см 【Предпоставка включва】 1 х порести инструмент. ?【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】 ?1. ?【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали и висока производителност】 ? високо качество на тепиха ще си кухня от всякакви петна.Информация за продукта : ?【100% високо качество】 ?1.【100% ВИСОКО КАЧЕСТВО】 1. 【НЕЗАМЕНИМ ПОМОЩНИК В СЕМЕЙСТВОТО】 1. Лесен за използване, бързо и лесно премахване на петна от пот, това е много полезно. ? Нашата гъба ще ви помогне да запазите съдове за готвене, тенджери, тигани, мивка, фурна, микровълнова фурна, скара, барбекю и всичко, което искате да почистите. ?【НЕЗАМЕНИМ ПОМОЩНИК В СЕМЕЙСТВОТО】 ?1. 【ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ материали и висока производителност】 високо качество на тепиха ще си кухня от всякакви петна. НЕОЧАКВАН ЕФЕКТ : Гъбата-търкане с висока плътност, добра здравина, износоустойчивост, дълготрайност, силно усвояването, еластичността и способността за премахване. ?【Повече】 ?тип : спондж инструмент ?материал : спондж + Емери ?употреба : за почистване на кухня ?Характеристики : почистете тигана, премахване на ръжда, отличен кухненски помощник ?размер : 9 X6 X 2,5 см ?【съдържание на пакета】 ?1 х гъба инструмент. Висока еластичност на : Тампони от карборунда, меки и не увреждат ръце, независимо от това, като ги обърне, бързо възстановяване на оригинала. Един добър избор за вашия дом, както и хубав подарък за вашия приятел. ТРАЕН : може да се сгъва по всякакъв начин и притисната към всяка форма, достатъчно здрав и му е лесно да се скъса.Тази гъба ще ви помогне да запазите съдове за готвене, тенджери, тигани, мивка, фурна, микровълнова печка, скара за барбекю и така нататък. Висока еластичност на : тампони от карборунда, меки и не увреждат ръце, независимо от това, като ги обърне, бързо възстановяване на оригинала. ТРАЕН : може да се сгъва по всякакъв начин и притисната към всяка форма, достатъчно здрав и му е лесно да се скъса. Тази гъба ще ви помогне да запазите съдове за готвене, тенджери, тигани, мивка, фурна, микровълнова печка, скара за барбекю и така нататък.

Клиентите също го харесват..