• Ново
Магическа Гъба За почистване, Карборундовая подобно на гъба, Четка, Домакински Инструменти За Почистване, Гумичка, Нано-Гъба За Миене, Кухненски Инструмент, Наждач?
zoom_in

Магическа Гъба За почистване, Карборундовая подобно на гъба, Четка, Домакински Инструменти За Почистване, Гумичка, Нано-Гъба За Миене, Кухненски Инструмент, Наждачное Средство, Гумичка за Ръжда, Аксесоари за Автомобили

BGN 22.80

Брой продукти
check Налично

▼ По-гъвкав и ефективен Може да се използва за почистване на тигани, чайници, дъска за табла, гуми и някои други кухненски аксесоари. вътрешен слой представлява гъба с висока плътност, външния слой на обработена нано-шкурка, добра гъвкавост, бързо и ефективно почистване.Нано-карборундовая гъба за изсушаване, силна дезинфекция, устойчивост на износване, силно премахване на котлен камък и ръжда, идеален за отстраняване на устойчиви замърсявания на ръжда.Избършете тигана от котления камък, за да не се повреди купа.Нано-карборундовая гъба за изсушаване, силна дезинфекция, устойчивост на износване, силно премахване на котлен камък и ръжда, идеален за отстраняване на устойчиви замърсявания на ръжда.Вътрешната сърцевина от висококачествена гъба, се сгъва по начин, повърхността не се чупи 70*30* 15 мм, това е необходимо артефакт за ежедневието, ускорява и улеснява почистването на кухня, баня и кола. лесно премахване на мръсотия, ръжда, това няма да навреди на ръцете., Размер : 7x3x1,5 см Описание на продукта : Mailto включва : 1x порести гума.Моющую гъба може да се използва за почистване на тигани, Чайници, избърсване дъска за табла, автомобилни гуми и други кухненски аксесоари. ▼ Карборундовая гъба - съединение от силиций и въглерод, което се среща в природата като изключително рядък минерал муассанита. ▼ Лесен за използване - Намокрете тенджера и гъба, преди да използвате, с нейна помощ лесно можете да премахнете ръжда и мазни петна по дъното на тигана, за да се превърне в по-нови, от по-рано. лесно премахване на мръсотия, ръжда, това няма да навреди на ръцете.Моля, намокрете тенджера и гъба преди употреба и добавете малко препарат за по-добър ефект.Идеален за използване в кухнята, в банята, в гаража или на открито и т. ▼ Правилния размер - 2,75 х 1,18 х 0,59 инча (7 х 3 х 1,5 см), той е необходим за вашето ежедневие, ускорява и улеснява почистването на кухня, баня.Изработен е от висококачествена гъба и глиноземистого диамантения пясък, екологично чист, не травмирует ръце.Това може да гарантира, че вие ще прекарате по-малко време за почистване, тъй като ще направи по-голямата част от работата за вас. ▼ По-гъвкав и ефективен. ▼ Карборундовая гъба с висока плътност - Вътрешния слой е гъба с висока плътност, външен слой обработен с шкурка, има добра здравина и лесно се разграждат.Не травмирует ръце, лесно премахва упорити петна и мръсотия.Тази гъба ще ви помогне да съдържа вашата съдове за готвене, тенджери, тигани, мивка, фурна, микровълнова фурна, скара, барбекю и всичко останало в безупречно чисти.Моющую гъба може да се използва за почистване на тигани, Чайници, избърсване дъска за табла, автомобилни гуми и други кухненски аксесоари. ▼ Карборундовая гъба - съединение от силиций и въглерод, което се среща в природата като изключително рядък минерал муассанита.Тази гъба ще ви помогне да съдържа вашата съдове за готвене, тенджери, тигани, мивка, фурна, микровълнова фурна, скара, барбекю и всичко останало в безупречно чисти.

Клиентите също го харесват..