• Ново
Шведски Кухненски кърпи Cellay за кухня, за Многократна употреба Хартиени Кърпи и Екологично Чисто Губчатое Кухненски кърпи от целулоза, 8 Опаковки Оригинални шведск?
zoom_in

Шведски Кухненски кърпи Cellay за кухня, за Многократна употреба Хартиени Кърпи и Екологично Чисто Губчатое Кухненски кърпи от целулоза, 8 Опаковки Оригинални шведски кухненски кърпи - Розов

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Нито една повърхност, няма да остане мокраТези тъкани са в състояние да поглъщат вода 20-25 пъти повече от собственото си тегло и могат да бъдат използвани повече от 50 пъти!Всяка кухненски кърпи могат да замени около 20 ролки, хартиени кърпи или 6 кухненски гъби, което е почти равно на 10 фунтам отпадъци. Те са идеални за изсушаване на повърхности, измиване и избърсване на петна, а също така за баня, домашни любимци, автомобила, градината и офиса. ♻️ ТРАЙНИ и ПОДХОДЯЩИ за ПОВТОРНА УПОТРЕБА : Ако търсите по-екологичният вариант за подобряване на домашни грижи, шведски, кърпи за миене на съдове - това е нещо, което ви трябва, те продължават не по-малко от 8-10 седмици и бързо да изсъхне, не оставя неприятната миризма. ?Ние се отнасяме към нашия продукт толкова сериозно и внимателно, както и към нашите клиенти!Строго и отговорно отношение към опазването на околната среда, стриктен контрол на всяко ниво от производствения процес, включително доставка на суровини, повторен контрол на качеството и тестване, вакуумную компрессионную опаковане и така нататък. Те са по-гъвкави, отколкото кърпи от микрофибър.?СУПЕР ВПИТЫВАЮЩАЯ : Нашата кърпа за миене на съдове от целулоза - това е универсално средство, което да замени не само гъби, но и хартиени кърпи. ? АБСОЛЮТНА СТОЙНОСТ за парите : спестете си пари и да спаси планетата, като отидете на нашите многократна употреба шведските средства за миене на съдове.Само за създаване на надеждни качество.Тези тъкани са в състояние да поглъщат вода 20-25 пъти повече от собственото си тегло и могат да бъдат използвани повече от 50 пъти!Всяка кухненски кърпи могат да замени около 20 ролки, хартиени кърпи или 6 кухненски гъби, което е почти равно на 10 фунтам отпадъци.Нито една повърхност, няма да остане мокра.Това е една отлична алтернатива на безкрайните рулонам хартиени кърпи. ♻️ ТРАЙНИ и ПОДХОДЯЩИ за ПОВТОРНА УПОТРЕБА : Ако търсите по-екологичният вариант за подобряване на домашни грижи, шведски, кърпи за миене на съдове - това е нещо, което ви трябва, те продължават не по-малко от 8-10 седмици и бързо да изсъхне, не оставя неприятната миризма.За разлика от други шведски кърпи за миене на съдове, на нашите шведски кърпи за миене на съдове хипоалергенни, така че те внимателно се отнасят към кожата и да не изсъхне, за да не стават твърди и крехки.Това е една отлична алтернатива на безкрайните рулонам хартиени кърпи.Само за създаване на надеждни качество. Те са идеални за изсушаване на повърхности, измиване и избърсване на петна, а също така за баня, домашни любимци, автомобила, градината и офиса. ?Ние се отнасяме към нашия продукт толкова сериозно и внимателно, както и към нашите клиенти!Строго и отговорно отношение към опазването на околната среда, стриктен контрол на всяко ниво от производствения процес, включително доставка на суровини, повторен контрол на качеството и тестване, вакуумную компрессионную опаковане и така нататък.

Клиентите също го харесват..