• Ново
Callm 20pcs Гъба за почистване на Кухненски инструменти за Различни цели, Подходяща за дивана, Порцелан, стъклени съдове, изделия от неръждаема стомана (Бял)
zoom_in

Callm 20pcs Гъба за почистване на Кухненски инструменти за Различни цели, Подходяща за дивана, Порцелан, стъклени съдове, изделия от неръждаема стомана (Бял)

BGN 1.19

Брой продукти
check Налично

10 x 6 x 2 cm (Д x Ш x В) на 99,9 на сто са за всички физически, не съдържат химически пречиствателни съставки, нетоксични и не вредят на кожата. Чудесен помощник за почистване за вас! ? ? Забележка : ? ? са Възможни грешки в 0,5-1 см от ръчно измерване на ? Цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко на монитора на вашия компютър, тъй като монитори калибриран по различен начин ? ? на Помещение включва : ? ? гъба за почистване на 20 бр.Характеристики : мек и издръжлив. на 99,9 на сто са за всички физически, не съдържат химически пречиствателни съставки, нетоксични и не вредят на кожата.просто трябва малко вода и кърпички за отстраняване на петна, чисти и щадящи околната среда. 10 x 6 x 2 cm (Д x Ш x В). ?Спецификация : абсолютно нов ? ? ? ? тип : чистящая гъба ? цвят : както е показано на фигура ? количество : 20pcs размер? : прибл. 99,9% са за всички физически, не съдържат химически почистващи съставки, нетоксични и не вредят на кожата ?, просто трябва малко вода и кърпички за отстраняване на петна, чисто и екологично чисти ? Те могат да бъдат почистване на неравни повърхности или можете да го нарежете на малки парченца ? е Подходящ за мека мебел, порцелан, стъклени съдове, изделия от неръждаема стомана и т.

Клиентите също го харесват..