• Ново
BESTonZON 4 бр. Тесни Аксесоари Чаша за Пътуване с Гореща вода Туризъм за Съхранение на Аксесоари На Открито, За Възрастни и Начална Чаша: Слама Крем Детска Студена Чаша ?
zoom_in

BESTonZON 4 бр. Тесни Аксесоари Чаша за Пътуване с Гореща вода Туризъм за Съхранение на Аксесоари На Открито, За Възрастни и Начална Чаша: Слама Крем Детска Студена Чаша за напитки от неръждаема Стомана Удобен Розово

BGN 14.79

Брой продукти
check Налично

Информация за стоки чаша за шоколад, мляко, Това е чаша за вода, изработена от висококачествен материал и трайно, може да се използва в продължение на дълго време без да се повреди метална чаша с капак лесно и удобно за почистване и лесно да се съхранява, когато не се използва. Предпоставка включва 1 x чаша Характеристики-лесно и удобно за почистване и лесно за съхранение, когато не се използва. - Тази чаша - идеалният избор за семейството, приятелите, колегите и за самите вас.Чаша за закуска : Класически стил, с елегантен и прост дизайн, приятен контейнер за вас.Запечатани слама чаша : Тази чаша - идеалният избор за семейството, приятелите, колегите и за самите вас. - Многофункционален, подходящ за различни случаи, като дом, офис, кафе, ресторант и т. - Можете лесно да съхранявате кафе, чай, мляко, горещ шоколад, вода, сок и други напитки себе си. - Цвят : розов Размер : 13,50 X8,00 X8,00 см / 5,31 X3,14 X3,14 инча - Материал : полипропилен, неръждаема стомана - Изработен от висококачествен и траен материал, безопасно и практично за използване.Метална чаша с капак : богат набор от функции, те могат да се използват за приготвяне на кафе, чай, мляко, вода и т.

Клиентите също го харесват..