• Ново
Вратата мат LuxStep, Голяма подложка за вътрешна и външна употреба с размери 24x36 инча, Нескользящий Нископрофилен Дизайн на подложка за пода, Трайно Задържащ мръсотия ?
zoom_in

Вратата мат LuxStep, Голяма подложка за вътрешна и външна употреба с размери 24x36 инча, Нескользящий Нископрофилен Дизайн на подложка за пода, Трайно Задържащ мръсотия и прах, Добре дошли подложка за входната врата

BGN 19.33

Брой продукти
check Налично

Лесен за почистване : здрав една изтривалка може да се различни начиниПросто на няколко пъти разтрийте обувки за подложка, прах, кал или сняг ще бъде премахната от обувки или домашни любимци, оставяйки подовете чисти и сухи.Добре задържа мръсотия : Вогнутое дума и изпъкнали кант помагат многоцелевому коврику по-ефективно улавя мръсотия. [Нископрофилен дизайн] Размер на килима Lux Step за вътрешна и външна употреба е 24 х 36 см. С вкус подбрани цветове и дизайн ще се превърне в идеален завършващ щрих във всяка стая на вашия дом.Водоустойчив и нисък профил конструкция е плосък, за да съответства на всяка зона с интензивен трафик както на закрито, така и на улицата. С вкус подбрани цветове и дизайн ще се превърне в идеален завършващ щрих във всяка стая на вашия дом. [Забележка] Моля, уверете се, че мат е точно преди употреба.Водата под мат за влизане може да доведе до пропуск.Можете да се отърси боклук с подложка на входната врата, почистване клонки или използвайте прахосмукачка, за дълбоко почистване. [Абсорбира влагата и мръсотията] Леко повдигнати полипропиленова тъкан на горната повърхност помага за задържане на влагата, пясък, сняг, трева и кал, а също така помага ефективно белите мръсотия и боклуци с обувки, премахване на следи при влизането си в къщата.Атрактивен перлено бял фигура помага да задържа мръсотия и вода в шарени вдлъбнатини и не се плъзга, за предотвратяване на падане.Мека рубчатая полиестерен плат задържа мръсотия и изсъхва бързо.[Очарователен подарък за вашия дом] Врата на мат Lux Step е изработен от висококачествен PVC материал с противоплъзгаща подложка. [ЗАБЕЛЕЖКА] Използвайте мат само на сухо пода.С вкус подбран, здрав и универсален вход мат Lux Step може да се използва като подложка за обувки или добре дошли на килима.Най-ефективен метод за почистване - изплакнете входната изтривалка с помощта на маркуч и го оставете да изсъхне напълно на въздуха.Преди да използвате напълно изсушете на въздух.За по-цялостно почистване измийте с мек сапун и вода и влажна кърпа, след това изплакнете.Нископрофилен дизайн : вратата мат Lux Step размер 24 на 36 сантиметра.Идеален за вътрешно и външно използване.Универсален външен подложка може да се постави навсякъде с натоварено движение, например, на входната и задната врата, в коридора, в кухнята, гаража, офиса, пране, лоби бара или във вътрешния двор.

Клиентите също го харесват..