• Ново
Вратата мат UINI, добре дошли Подложки за улиците, както и помещения, Подложка за вход от сладък Котка, Нескользящие Трайни Входни Изтривалки за входната врата, Вътре?
zoom_in

Вратата мат UINI, добре дошли Подложки за улиците, както и помещения, Подложка за вход от сладък Котка, Нескользящие Трайни Входни Изтривалки за входната врата, Вътрешни входа отвън, Веранда, Устойчиви на замърсяване,

BGN 8.66

Брой продукти
check Налично

За всякакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с насПросто ги избършете или сметите цялата мръсотия и боклуци. (Предупреждение : Използвайте само върху сухи повърхности.?【Висококачествен домашен декор】 Размер на отвора на подложка за котки е 17 "W x 30"на Д x 0,3"Х Отпечатани с хубави шарени котки, този прекрасен килим за поздрав ярък и наситен, е идеална за украса на вашия дом. ?【Издръжлив и лесен за моющийся】 Нашите стилни подложки за котки, изработени от 100% висококачествен влакна изкуствена койры, трайни и издръжливи, не преработват, не падат и да издържа на всякакви метеорологични условия. ?【 Нескользящая】 Благородна нескользящая подложка от PVC предотвратява изтичане на влага, сигурно задръжте мат на място, идеално за семейства с домашни любимци или деца.Този вход мат не изисква големи разходи за поддръжка.Влажна повърхност може да доведе до противоплъзгаща подложка.Вратата мат Сладка котка - идеалното допълнение за входната врата, входно антре, стълбище, вътрешен двор и всеки вход. ?【Най-добрият подарък】 Тази подложка за опазване на котки - атрактивен и креативен начин да декорирате дома през пролетта и лятото.

Клиентите също го харесват..