• Ново
Маска за очи Hemoton за Пътуване, Маска за Сън, Еластична Каишка, Маска За Очите, Маска за Сън, с Удобна Маска За Сън, Регулируема Blinder, Превръзка за Лице, Маска за сън в Са?
zoom_in

Маска за очи Hemoton за Пътуване, Маска за Сън, Еластична Каишка, Маска За Очите, Маска за Сън, с Удобна Маска За Сън, Регулируема Blinder, Превръзка за Лице, Маска за сън в Самолета, Маска за Очите, Маска за Очи

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

ПЪТНА МАСКА за очи - Това е коприна маска за сън, която е изработена от изключително лек материал, удобен за сънРегулируема превръзка за очи-маска за сън може да блокира светлината ви помага да се насладите на дълбок сън. - Материал : Коприна пътна маска за сън. - Цвят : Лилаво сенки за очи "Спящата нощ". маска за очи за пътуване Това е коприна маска за сън, която е изработена от материал, изключително лек, удобен за сън. естествена превръзка за очи - перфектни за домашна сън, бивакуване на открито, полети, пътуване, бизнес пътуване.ПРЕВРЪЗКА от неопрен ЗА сън С ПРЕВРЪЗКА на очите - маска за сън може да блокира светлината ви помага да се насладите на дремотой и дълбок сън. - Маска за сън може да блокира светлината ви помага да се насладите на съня и маска за очи от дълбок сън по време на пътуване.превръзка на очите за сън стоки Описаниетравильная маска за очи с възможност за регулиране на дъвка, един размер подходящ за повечето жени, мъже и юноши. - С възможност за регулиране на дъвка, един размер подходящ за повечето жени, мъже и юноши регулируеми блиндеры за очите.Регулируема превръзка за очи-маска за сън може да блокира светлината ви помага да се насладите на дълбок сън. естествена превръзка за очи - перфектни за домашна сън, бивакуване на открито, полети, пътуване, бизнес пътуване.Пратката включва 1 х маска за сън, за очите Характеристики -Размер : 21x10x3 см, затеняющая превръзка за очите.лесна маска за очи С тази маска за сън е лесно да се осигури възможно най-доброто усещане от съня.

Клиентите също го харесват..