• Ново
Маска за очи PRIV FIT Sleep Eye Mask за мъже, жени, 3D маска за сън, мека маска за сън и превръзка на очите, на голяма маска за нощен сън, принудителна светлина, удобен за носене-к?
zoom_in

Маска за очи PRIV FIT Sleep Eye Mask за мъже, жени, 3D маска за сън, мека маска за сън и превръзка на очите, на голяма маска за нощен сън, принудителна светлина, удобен за носене-козирка за пътуване, йога, сън, градина.

BGN 6.66

Брой продукти
check Налично

Не оставят следи върху лицето или челотоСверхмягкий материал, което ви дава усещане за по-голямо спокойствие, не оказва натиск върху лицето.Ново поколение 3 D (триизмерни) модели на очите осигурява достатъчно пространство за свободно движение на очите.Предлагаме ви да изпитате сън с невъоръжено око.Лесно регулиране на дължината на оголовья и не цеплять косата и не забави ушите.Използването на технологията одноэтапного на корнизи и горещо пресоване вместо лепило прави маска за очите здрави и дълготрайни, а не лесно да се разпада. Дизайн "Очила за гмуркане" плътно облегает контурите на лицето и ефективно блокира вредните сини лъчи.Не оказва натиск върху очите и заема повече място за очите, отколкото другите маски за очи.Дизайн на велкро подходящ за всички размери на обиколката на главата.

Клиентите също го харесват..