• Ново
Маска за очи с топъл DR.PREPARE, USB-Маска за суха око с регулиране на температурата и таймер, Тапи за уши, топла вода чанта за Топъл компрес на очите по време на съня, Сухот?
zoom_in

Маска за очи с топъл DR.PREPARE, USB-Маска за суха око с регулиране на температурата и таймер, Тапи за уши, топла вода чанта за Топъл компрес на очите по време на съня, Сухота в окото, Блефарит, Тъмни кръгове, ДГД и

BGN 14.93

Брой продукти
check Налично

[Преди употреба се уверете, че тя е свързана към източник на захранване, в противен случай тя няма да стане 【Голям регулируема каишка】 Увеличен размер и кадифе обратната страна на еластичната лента и малка пластмасова обтегач на нея помагат да се създаде удобна за кацане на различни форми на лицето и закрепете маската за очите на място. 【Захранва от USB】 Съвместим с повечето USB-контакти 5 В /1-2 А за универсален източник на енергия, този топъл компрес за очи могат да се захранват преносими компютри, акумулаторни блокове и автомобилни батерии и зарядни устройства. 【Лесна поддръжка】Благодарение на интегрирано дизайн на тази памучна маска за сън може да се пере, за премахване на нежеланите плака след продължителна употреба. 【Лесна поддръжка】Благодарение на интегрирано дизайн на тази памучна маска за сън може да се пере, за премахване на нежеланите плака след продължителна употреба.Вземете го със себе си безплатно. 【Оптимални зона отопление】 Памучен външната повърхност, елегантен дизайн и по-големия размер гарантират, че тази маска за очи с топъл се намира директно пред очите ви и поддържа успокояваща топлина, премахване на умора, сухота в очите и напрежение.Благодарение на по-голяма разликата за носа usb-маска за очи може да не пропускат нежеланите светлина по време на следобедна дрямка. 【Захранва от USB】 Съвместим с повечето USB-контакти 5 В /1-2 А за универсален източник на енергия, този топъл компрес за очи могат да се захранват преносими компютри, акумулаторни блокове и автомобилни батерии и зарядни устройства. 【Голям регулируема каишка】 Увеличен размер и кадифе обратната страна на еластичната лента и малка пластмасова обтегач на нея помагат да се създаде удобна за кацане на различни форми на лицето и закрепете маската за очите на място.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас. [Преди употреба се уверете, че е включен към източник на захранване, в противен случай тя ще се отоплява.Ако имате някакви проблеми с продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас.Моля, обърнете внимание, че USB-адаптера не е включен в комплекта.Като се използва преди лягане, ще бъде по-добре заспал.

Клиентите също го харесват..