• Ново
13 БР. Набор от Инструменти за ремонт на Мобилни Телефони Набор от Прецизни Отвертки Електроника От Алуминиева Сплав с Начален Монтировочный Инструмент за Ремонт н?
zoom_in

13 БР. Набор от Инструменти за ремонт на Мобилни Телефони Набор от Прецизни Отвертки Електроника От Алуминиева Сплав с Начален Монтировочный Инструмент за Ремонт на Мобилен телефон, iPhone, iPad, Часа, Таблет

BGN 24.82

Брой продукти
check Налично

Здрав магнитен накрайник на отвертка, за да абсорбира лесно винт, дори ако тя леко се разклати, той не се плъзгаВ ремонтном комплект, използвани са висококачествни материали за демонтаж и ремонт на мобилен телефон, дълъг живот и висока точност и професионални инструменти за ремонт ще ви помогнат да получите повече помощ при ремонта на устройството.Те са удобни къщи и са незаменими инструменти в комплекта инструменти.Опаковани в пластмасов калъф за съхранение, който ще ви помогне да отвертка в ред.Широко се използва. Моля, обърнете се към изображението за повече информация. комплект за ремонт на точност телефон е снабден с прецизен отвертка, вендузата, триъгълна плоча, метална плоча за разглобяване и т.Опаковани в пластмасов калъф за съхранение, който ще ви помогне да отвертка в ред.Здрав магнитен накрайник на отвертка, за да абсорбира лесно винт, дори ако тя леко се разклати, той не се плъзга.Характеристики : В ремонтном комплект, използвани са висококачествни материали за демонтаж и ремонт на мобилен телефон, дълъг живот и висока точност и професионални инструменти за ремонт ще ви помогнат да получите повече помощ при ремонта на устройството.Благодаря ви за вашия вид разбиране.С помощта на нашата малка магнитна отвертка, можете да затегнете или разхлабите малки винтове някои устройства, като i Phone, Android-смартфон, i Pad, КОМПЮТРИ, лаптопи, електроника, бижута, очила, часовници, детски играчки, домакински уреди и т., Лесно да се съхранява и транспортира.

Клиентите също го харесват..