• Ново
3D Маска за сън - Маска за очи за сън със затъмняване, Забавна Маска за сън, 3D Маска за сън, за жени и мъже (Дай ми дрямка)
zoom_in

3D Маска за сън - Маска за очи за сън със затъмняване, Забавна Маска за сън, 3D Маска за сън, за жени и мъже (Дай ми дрямка)

BGN 29.27

Брой продукти
check Налично

【99% блокиране на светлината】 Маска за очи за сън е подходящ за контур на носа, не пропуска светлина, независимо от това, да спи сте в легнало положение или на ваша страна 【Високо качество】 Тази маска за сън, изработени от пяна с памет ефект с нисък отскок и пяна с памет ефект ice-silk, ви позволява да се чувствате комфортно. 【Моющийся и многократна употреба】защитна маска за сън, за миглите може да се използва многоразово и се перат, те осигуряват максимален комфорт. 【Регулируема каишка】 се Подобри и регулируема каишка за маска за сън идваше за мъже и жени. 【3 D contour маска за очи】 Обнови 3 D контурный вогнутый формованный дизайн, пространство за очите по-широко и по-дълбоко, отколкото при други плоски маски за очите, нулево налягане на очите. 【3 D contour маска за очи】 Обнови 3 D контурный вогнутый формованный дизайн, пространство за очите по-широко и по-дълбоко, отколкото при други плоски маски за очите, нулево налягане на очите. 【Моющийся и многократна употреба】защитна маска за сън, за миглите може да се използва многоразово и се перат, те осигуряват максимален комфорт.【Високо качество】 Тази маска за сън, изработени от пяна с памет ефект с нисък отскок и пяна с памет ефект ice-silk, ви позволява да се чувствате комфортно.

Клиентите също го харесват..