• Ново
Jurllyshe Каре с Динозавром, одеало с Динозавром за момчета, Подаръци с Динозавром за любителите на Динозаврите, деца и възрастни (50 x 60 зелен динозавър)
zoom_in

Jurllyshe Каре с Динозавром, одеало с Динозавром за момчета, Подаръци с Динозавром за любителите на Динозаврите, деца и възрастни (50 x 60 зелен динозавър)

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

?Материал? 100% тончайшее влакна, коралов кадифе, това е супер мек, висококачествен, здрав и лек материалТова одеяло около вас с топлина и мекота, тя устойчиви към образуването на бръчки и замира, както и напълно устойчиви на усадке и wrinkling. Дизайн ? ? Cartoony дизайн и печат, красиви модели, по-популярни при деца.Това одеяло около вас с топлина и мекота, тя устойчиви към образуването на бръчки и замира, както и напълно устойчиви на усадке и wrinkling. ?Материал? 100% тончайшее влакна, коралов кадифе, това е супер мек, висококачествен, здрав и лек материал.С участието на множество любимите си днес динозаври и други праисторически същества!Трицератоп, стегозавр, паразауролоф и други животни с цветен модел на зелено-белия фон.Избягвайте директна топлина. Дизайн ? ? Cartoony дизайн и печат, красиви модели, по-популярни при деца., хол, изножья легла, детски, покривки за чекмеджета.Добро покритие и широко приложение - през Лятото може да се използва като тънки одеяла, през лятото - като климатика през зимата - като кърпи, удобна, мека и облегающей.С участието на множество любимите си днес динозаври и други праисторически същества!Трицератоп, стегозавр, паразауролоф и други животни с цветен модел на зелено-белия фон. ?ВЕЛИКОЛЕПЕН ПОДАРЪК? Нежни щампи, красиви модели, мекота на допир, сладки картички, топли завивки от коралов кадифе - идеални подаръци за деца, момчета, приятелите и .Добро покритие и широко приложение - през Лятото може да се използва като тънки одеяла, през лятото - като климатика през зимата - като кърпи, удобна, мека и облегающей.Избягвайте директна топлина. ?РАЗМЕР? 50 * 60 инча, подходящ за мека мебел. идеален за използване студените нощи при гледане на телевизия, четене на книга в автобус, гледане на филм или разговори край камината.Той е идеален за къмпинг, за пътуване, през деня спи, игри, а също и за четене. ?ЛЕСНО ГРИЖА? Може да се пере в машина.it е подходяща за всички сезони., хол, изножья легла, детски, покривки за чекмеджета.Ние ще направим красива картичка за рожден ден, за всяка от които е приложен плик.

Клиентите също го харесват..