• Ново
Демони Одеяло 3D Аниме Мърч Наметала Одеяла Неща Луксозен Лек Уютен Плюшено Одеало Супер Мек Топъл Плакат, Стикер Ключодържател (костюм от 5 бр., 40 инча * 50 см за деца)
zoom_in

Демони Одеяло 3D Аниме Мърч Наметала Одеяла Неща Луксозен Лек Уютен Плюшено Одеало Супер Мек Топъл Плакат, Стикер Ключодържател (костюм от 5 бр., 40 инча * 50 см за деца)

BGN 9.20

Брой продукти
check Налично

Согреем вас и вашето семейство за нашите специални аниме-продуктиНакарайте близки се усмихне : може да се използва като подарък за деца и тийнейджъри.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.На разположение три размера 40x50 см, 50x60 см и 60x80 см.Всяко от тях е изработено от фланела и става по-мек след всяко пране, освен това, че при подходящи грижи, то ще запази цвета, така и изключително издръжлив за всеки повод. магически подаръци за рождени дни, празници и Коледа. Лесна поддръжка : Машинно пране в студена, съхраняващ цикъл със студена вода, сушене в перална машина при ниска температура; Винаги перете руно самостоятелно или с други флисовыми завивки и дрехи, подобна на структурата, за да се предотврати износване; Никога не използвайте белина на флисовом одеяле. Идеален подарък : Каре с 3 D-принтом Ultra HD pattern Може да се използва като покривка за дивана, топло одеяло, е подходящо за спане и гледане на телевизия на дивана по избор.Съвети за измиване : Лесна поддръжка, миене, ръчно и в колата, бързо изсъхва, е здрава, не е избелена. стикер за автомобил, каишка. 4 : Многофункционално използване : Гъст, леко и дышащее за всички сезони; Това одеяло е разработено така, че да е прост, но елегантен, лесно се комбинират или допълване на съществуващите легла или начало декор; Подходящи за всички сезони, добър избор за домашно стопанство, къмпинг, офис и туризъм; Деликатно, опаковани, чудесен избор на подаръци за хора от всички възрасти.

Клиентите също го харесват..