• Ново
супени лъжици faderic от 6 теми Супени Лъжици, Прибори за хранене от Неръждаема Стомана с Огледално Полирани 7,08 инча (квадратна сребърна дръжка)
zoom_in

супени лъжици faderic от 6 теми Супени Лъжици, Прибори за хранене от Неръждаема Стомана с Огледално Полирани 7,08 инча (квадратна сребърна дръжка)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

【Безопасен ИЗБОР за вашето СЕМЕЙСТВО】 : Нашите суповые лъжици са изработени от висококачествена неръждаема стомана 18/0, с много гъста с ергономична дръжка, здрава полирана повърхност, не е грапава и никога не порежут ви ръцете и устатаУдовлетворението на клиентите е наш основен приоритет. 【Красив ДИЗАЙН】 : Нашите суповые лъжици са внимателно проектирани с глоба ергономична дръжка, която е лесна и удобна за използване.Лесен за почистване в съдомиялна машина, без никакви признаци на износване.Ние ще се опитаме да ги решим възможно най-скоро.Елегантна дръжка с квадратна ръба. 【Идеален избор за подарък】 : Използвайте този комплект лъжици от неръждаема стомана, подходящ за престижна или ежедневна употреба, подходящ за вашата кухня, за всеки случай. 【ВКЛЮЧВА】 : Този комплект прибори за хранене съдържа 6 суповых лъжици. 【Идеален избор за подарък】 : Използвайте този комплект лъжици от неръждаема стомана, подходящ за престижна или ежедневна употреба, подходящ за вашата кухня, за всеки случай.Избършете си след употреба.Ние ще се опитаме да ги решим възможно най-скоро. 【ПОКУПКА БЕЗ ПРОБЛЕМИ】 : Ако за пристигането си си суповые лъжици ще бъдат в перфектно състояние, моля незабавно се свържете с нас. могат да се използват лично, за приятели, семейства, а също и в кухнята, парти, хотел, ресторант. 【ПОКУПКА БЕЗ ПРОБЛЕМИ】 : Ако за пристигането си си суповые лъжици ще бъдат в перфектно състояние, моля незабавно се свържете с нас.Вътрешна вилица е огледално-рефлексен довършителни работи и отразява най-високите стандарти за качество.Използвайте чиста вода, за да го изплакнете.

Клиентите също го харесват..