• Ново
STOBOK Син Мат, 2 бр., Инструменти за теглене с Телбод, Не за домашния офис, за повдигане, Гребец, Нокът, Скоба, Ръчни инструменти, Синя Potholder за нокти, Училищен Скоба, Унив?
zoom_in

STOBOK Син Мат, 2 бр., Инструменти за теглене с Телбод, Не за домашния офис, за повдигане, Гребец, Нокът, Скоба, Ръчни инструменти, Синя Potholder за нокти, Училищен Скоба, Универсална Писалка, Пружина Офис мат

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

Описание Товараручное средство за премахване на кламери този продукт представлява практическо средство за премахване на клипове, произведено от висококачествени материали и е предназначена предимно за бързо премахване на клипове от материал без нанасяне на повреди.Устройство за теглене на телчета - инструмент за премахване на скоби в офиса и училището.ГРЕБЕЦ СКОБИ за мокети - Позволява бързо премахване на скоба от материал, който не нанася щети. - Конструкция скоба за премахване на скоби, практично и удобно средство за отстраняване на залепени staples.Инструмент за премахване на скоби -ръчна скоба за премахване на скоби Дизайн скоба за премахване на скоби, практичен и удобен.Осъществяване списък 2 x Средство за премахване на скоби Характеристики - Размер : около 18x12,2x6,2 см Средство за облекчаване на ноктите. - Лек и подходящ по размер, дизайн, портативен и удобен в переноске гребец за облекчаване на телчета с пол. - Произведен от материал, безопасен за използване скобоотъемника. - Дава възможност за бързо премахване на скоба от материал, който не уврежда инструмент за премахване на скоби. - Материал : Пластмаса гребец за подвързване на челюстите.Устройство за теглене на телчета - инструмент за премахване на скоби в офиса и училището.СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на КЛИПОВЕ ЗА ТЕЛБОД - Изработено от материал, безопасен за използване.СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на КЛИПОВЕ ЗА ТЕЛБОД - Изработено от материал, безопасен за използване.

Клиентите също го харесват..