• Ново
Плаващите рафтове Стъклени рафта, Подвижни Статив за баня с душ-кабина, монтиран на стената Рафтове за съхранение на балкона, Монтаж, без пробиване (Размер: един сло
zoom_in

Плаващите рафтове Стъклени рафта, Подвижни Статив за баня с душ-кабина, монтиран на стената Рафтове за съхранение на балкона, Монтаж, без пробиване (Размер: един слой)

BGN 45.84

Брой продукти
check Налично

★[Сигурност] Повърхността на рафтовете дебела и гладка, да не травмирует на ръцете и защитава здравето на вашето семействоМожете да го използвате с доверие. ★[Сигурност] Повърхността на рафтовете дебела и гладка, да не травмирует на ръцете и защитава здравето на вашето семейство. ★ [Висока носеща способност] Полк здраво залепен до стената и се отличава с висока носеща способност. Равномерно нанесете лепило върху полку3. Моля, оставяйте малко отклонение в данните от измерванията ★ моля, Обърнете внимание, че при монтаж без пробиване на дупки, ако пролуките между стената плочките големи, моля, избягвайте пропуски пред стена. Инсталацията е завършена ★ Без перфорация, подходящи за стени : на гладка теракот, груб теракот, лъскав мрамор, неравномерно мрамор, масивна стъклена повърхност, лъскав метал, неравномерно метал, стена от масивно дърво ★ Липсата на перфорации не е подходящ за стени : гипсова отливка, която продължаваше стени, обойных стени, боядисани в бяло стени ★ Забележка : 1.★ Характеристики : 1.Дори ако товар ще бъде на лагер, тя не ще се отдели от стената. ★ [Начин на инсталация] Два начина за инсталиране, перфорирани или неперфорированная инсталиране, можете да изберете подходящ начин за инсталиране, в съответствие с вашата стена. ★ [Начин на инсталация] Два начина за инсталиране, перфорирани или неперфорированная инсталиране, можете да изберете подходящ начин за инсталиране, в съответствие с вашата стена. Материал : закалено стъкло + космически алюминий3. Поради осветление заснемане и други причини може да има малка разлика в цвят, моля, обърнете се към самия продукт, моля те, прости ми 2.★Ако имате някакви въпроси преди или след покупката, вие винаги можете да се свържете с нас. Стъклена плоча, се отстранява за по-лесна чистки3. Заглавие : Стъклена триъгълна полка2. ★ [Многоступенчатое приложение] Можете да го монтирате навсякъде, в зависимост от вашите нужди, например в самостоятелна стая, кухня, балкона, душ, стая и т. ★[Свалящ полк] Стъклена плоча на рафт може да се сваля за лесно почистване.

Клиентите също го харесват..