• Ново
Малка Декоративна Ковчег в Огнения Занаяти, Начало Декор, Креативен Проект, Дървени Ковчег за Проекта, Дървени Ковчег за Бижута с Диаманти Рисувани DIY (Модел Квадра?
zoom_in

Малка Декоративна Ковчег в Огнения Занаяти, Начало Декор, Креативен Проект, Дървени Ковчег за Проекта, Дървени Ковчег за Бижута с Диаманти Рисувани DIY (Модел Квадратен)

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

7Изберете диаманти подходящ цвят към мрежата и съответно ги поставете върху стъклото. Кори малко парче хартия фолио със стъклен горната част на капака.3 х 1,8 инча (8,5 х 8,5 х 4.Размер на дървени кутии Приблизително 3,3 х 3. Ако е необходимо, използвайте шкурка, за да направите полето по-гладка.кутия за да работи с диамант рисувани със собствените си ръце върху стъклото на капака.Сувенир за спомен, за Съхранение на бижута, Колекциониране на Зъбите, Secret ковчег, Кутия за подаръци и т.Натиснете надолу върха на апликатора на ги излага на зелени заоблени страна на диамант, след това леко натиснете таблетка към съответната мрежа (пазете стъклен капак затворена с хартиено фолио, ако тя не е готова или не работите с него).Креативен дървена проект за създаването с приятели, семейството или себе си. е Добра игра за срещи, запознанства, партита, съвместно общуване и семейно забавление. Проверете съдържанието на опаковката и извадете всичко от нея, с изключение на диаманта.Да Не се смесва диаманти с различни цветове в една тава. Залепете на отпечатаното изображение на обратната страна на стъклото на покрива с помощта на етикети (на тази стъпка се извършва в този случай, ако стикер ще падне при носене). Поръсва се малко количество диаманти в тава, натопи върха на апликатора в восък, тъй като диаманти лесно прилипнут към върха (или използвайте пинсети, за да се повиши диаманти без използването на восък).1 см), размер за съхранение на Приблизително 2,8 х 2. Съберете всички важни сега и споделете с бъдещите вас, вашите приятели и семейството си за един ден.

Клиентите също го харесват..