• Ново
Клеящийся Ъглов Държач За Душ, 2 опаковки, срок на годност За Ъглов Кошница За Душ В Банята С 6 Куки, Органайзер За Съхранение на Душата От Неръждаема Стомана, Държач ?
zoom_in

Клеящийся Ъглов Държач За Душ, 2 опаковки, срок на годност За Ъглов Кошница За Душ В Банята С 6 Куки, Органайзер За Съхранение на Душата От Неръждаема Стомана, Държач за Шампоан, Без Пробиване, Кошница За душ, Рафт

BGN 1.67

Брой продукти
check Налично

, Подходящ за дизайн под прав ъгъл от 90 °, което позволява по-добро използване на ъгловото пространствоИзтеглящи кошници за душата Siphoens с наклон под ъгъл 90 градуса позволяват ефективно да се използва на всеки ъгъл на вашата баня и кухня. 【Купи С увереност】-Вие ще получите : 2 поставка за душ в банята, 1 държач за сапун, 6 х лепило етикети, 6 х активни куки. връщане в рамките на 60 дни, без никакви условия, гаранция 2 години.Те могат да издържат на натоварването на 40 паунда. освен 6 активни куки в пакет, можете да прикачите куки за желаното от вас място.Всички куки са подвижни.Просто купете си един и се опитайте без никакъв риск.Малки предмети като ножчета за бръснене, кърпи, четки за зъби, може да е много удобно да виси на куки, да пазят чисто и да се спести място.【Неръждаема стомана SUS304】-комплектът включва 2 подложки за душ и 1 държач за сапун, всички те са произведени от неръждаема стомана sus304, която е устойчива на ръжда и корозия.Ние изпращаме допълнително 2 стиксера като резерва. 【Подходящ за множество случаи】 Нашата полк за душата е не само идеален за съхранение на шампоани, средства за измиване на тялото, гелове за душ, шампоани, средства за почистване на лицето, но също така са подходящи за кухня, офис и т.За всяка кошница за душ необходимо само 2 етикети, за да инсталирате тези 2 кошници достатъчно 4 стикери.Защитен от ръжда материал е полезно за вашето здраве и е гаранция за неговата доживотна служба. 【Без пробиване и допълнителни 6 куки】-Този държач за душ от неръждаема стомана идва с подобрени клейкими стикери от 6 части, без пробиване, просто залепете на стената. 【Голям размер С дизайн източване на】 - Рафтове за душ кабини Siphoens 2 pack е достатъчно голяма, за да побере всичките си тоалетни принадлежности, и те са кухи и вентилирани, за да се аксесоари за баня на рафта остават сухи и чисти.

Клиентите също го харесват..