• Ново
Ъглов Държач за душ Fixwal, 2 опаковки, Лигав Органайзер за Ъглови Рафтове за Душ с 4 Подвижни Куки, Без Пробиване, Душ Рафтове за съхранение в Банята (Сребрист)
zoom_in

Ъглов Държач за душ Fixwal, 2 опаковки, Лигав Органайзер за Ъглови Рафтове за Душ с 4 Подвижни Куки, Без Пробиване, Душ Рафтове за съхранение в Банята (Сребрист)

BGN 6.40

Брой продукти
check Налично

4 инча, малък : 8,7 х 8,7 х 2Нашият душ caddy е много подходящ за монтиране под прав ъгъл от 90 градуса в дома си.Стойки за дисплеи от неръждаема стомана правят къщата чиста и красива. [Adhesive Corner Shower Caddy] - Г-образна ъглова етажерка за душата позволява максимално използване на празни ъгли в банята и в кухнята, за да се увеличи пространството.Нашата мисия е да направим вашият дом е по-чист и опрятнее. [Рафтове за душата, без пробиване] - Нашият организатор-държач за душ за лепило за душата, без пробиване.,, че е удобно да се взема със себе си и пести място. [Набор от организаторите за душ от 2 позиции] - Голям : 9,3 х 9,3 х 2.4 инча, малък : 8,7 х 8,7 х 2. [Неръждаем материал] - Ъглови стелажи за душата са изработени от висококачествена неръждаема стомана с черна боя, силен и траен, с дълъг срок на служба.Нашата баня с душ кабина caddy издържа на максимално натоварване 20 килограма, когато трайно лепило здраво залепен за стената.Обновен лепилен душ кутийка за душата предоставя сверхстойкость. В комплект нашите полочек за душа в банята включва 2 подложки за къпане, 4 куката, 4 силни лепила.Организаторите на душата е водоустойчив, не са податливи на корозия, избледняване и надраскване. [Набор от организаторите за душ от 2 позиции] - Голям : 9,3 х 9,3 х 2. В комплект нашите полочек за душа в банята включва 2 подложки за къпане, 4 куката, 4 силни лепила.С тази цел ние усилено върху душ-кабини.Нашата баня с душ кабина caddy издържа на максимално натоварване 20 килограма, когато трайно лепило здраво залепен за стената.Организаторите на душата е водоустойчив, не са податливи на корозия, избледняване и надраскване.По този начин, ежедневно обслужване е много просто. [Рафтове за душата, без пробиване] - Нашият организатор-държач за душ за лепило за душата, без пробиване. [Неръждаем материал] - Ъглови стелажи за душата са изработени от висококачествена неръждаема стомана с черна боя, силен и траен, с дълъг срок на служба.

Клиентите също го харесват..