• Ново
CALLARON 3 бр. Рафт за Баня Органайзер За Душ Стенен Плаващи Рафтове За Душата на Кухненски Рафт Нов Скоба За Съхранение на Аксесоари За хотели Стоки За Дома Черен PVC Шка?
zoom_in

CALLARON 3 бр. Рафт за Баня Органайзер За Душ Стенен Плаващи Рафтове За Душата на Кухненски Рафт Нов Скоба За Съхранение на Аксесоари За хотели Стоки За Дома Черен PVC Шкаф За Измиване

BGN 12.67

Брой продукти
check Налично

- Добро качество на изработка и ниска цена, можете да купите този продукт на разумна цена / 12,58 X5,31 X2 Потребителска група за съхранение.Закачалката за домакински пране : Висока якост и нейното не е лесно да се деформира.Изящна изработка и добра текстура осигуряват практичност.Притежател на битови тоалетни принадлежности : срок на годност-органайзер за душата, елегантен и луксозен външен вид, добавляющий нотка просто стил в оформлението на вашата баня.Изящна изработка и добра текстура осигуряват практичност.Скоба за домашно съхранение : Не се препоръчва да се използва на неравни или неравни повърхности, като например боядисани стени, стени с тапети, циментовите стени или варовикови стени. -Материал : Желязо полк-органайзер за душата - Тя е много удобна за използване, спестява много място и е удобна за ежедневна употреба като домашен аксесоар. - Здрав и надежден, него не е лесно да се повреди, устойчив на абразия и устойчиви на повреди, можете да го използвате със спокойна душове, органайзер за рафтове за душата. - Този чаша за четка за зъби ви позволява да запазите вашата четка за зъби, сухи и чисти, за да се осигури безопасно използване на скоба за съхранение.Притежател на битови тоалетни принадлежности : срок на годност-органайзер за душата, елегантен и луксозен външен вид, добавляющий нотка просто стил в оформлението на вашата баня. -Размер S : около 12,00 X9,50 X3,60 см / 4,72 X3,74 X1 Стенни поставки за миене на съдове.Скоба за съхранение на : Външния вид на изыскан, както и изискана естетика интегрирана в домашна живот.Монтиране на стена за съхранение : Залепваща полк за душа в банята, много удобна за използване, спестява много място и е удобна за ежедневна употреба.Списък на пакета 1 х Малък багажник за съхранение 1 х Среден багажник за съхранение 1 х Голям багажник съхранение Характеристики -Цвят : черен Поставка за шампоан в банята -Размер L : около 32,00 X13,50 X6,00 см.

Клиентите също го харесват..