• Ново
MBR FORCE Shower Caddy, 3 опаковки, Залепваща на срока за душа в Банята, Органайзер за душ от Неръждаема Стомана Голям Капацитет, с Рафтове, куки, Без пробиване, Устойчиви На ко?
zoom_in

MBR FORCE Shower Caddy, 3 опаковки, Залепваща на срока за душа в Банята, Органайзер за душ от Неръждаема Стомана Голям Капацитет, с Рафтове, куки, Без пробиване, Устойчиви На корозия, Монтиране на стена за баня, Кухня,

BGN 17.33

Брой продукти
check Налично

Това е идеалният избор, за допълване на вашата баняВече няма нужда да се притеснявате за внимателни поставянето на вашите неща, за да се избегне ефекта на пеперудата в безпорядък.Просто махнете фолиото и инсталиране на поставка за баня. [Здрава неръждаема стомана] Нашите душ кабини рафтовете са изработени от 100% неръждаема стомана, устойчиви на корозия и са трайни.Използвайте сешоар, за да загрее стикер и лесно отклеить нея, когато тя стане достатъчно горещо.Тя е подходяща за бани, кухни, домове, дневни и спални, както и препарат за съдове позволява максимално ефективно използване на пространството на вашето семейство. [По-здрава залепваща полк] Този клеящийся държач за душ оборудван с водоустойчива супер лепило, пробиване не се изисква.Моля, обърнете внимание, че лепилото не подлежи на многоразовому употреба.[Чудесен набор от организаторите за душата] Този държач за душ с монтиране на стена ще ви помогне по-добре да организираме всичко необходимо за банята. 3 Лепило се измъкне. [Без пробиване 11,81 4,33 х х 3,54 инча).Конструкция на уплътнението в долната част спомага за бързото слива и сушене, като предотвратява попадането на вредни вещества във влажна среда.

Клиентите също го харесват..