• Ново
2 Опаковки клеящихся ъглови дюзи за душата, Рафт за душ С 4 Подвижни куки за бръснене и 1 опаковка клеящихся Мыльниц, Без пробиване, Нержавеющие Дюза от неръждаема Ст?
zoom_in

2 Опаковки клеящихся ъглови дюзи за душата, Рафт за душ С 4 Подвижни куки за бръснене и 1 опаковка клеящихся Мыльниц, Без пробиване, Нержавеющие Дюза от неръждаема Стомана, Органайзер за душата Вътре в душата (матиран

BGN 9.92

Брой продукти
check Налично

Всяка сверхпрочная срок на годност може лесно да се побере аксесоари за душ с тегло до 30 кг 【Допълнителни лепила】 Прозрачен бесследный лепило е по-здрав от търтей.Гладката повърхност не поцарапает вас и няма да навреди на предмети. 【Богат на функции товароподемност】 Компактен L-образен дизайн : Ъглова душ кабина L-образна форма, предназначени за максимално ефективно използване на ъглов пространство.Просто избършете с влажна кърпа за почистване, и той ще изглежда като нова дори и след месеци или години на употреба. 【Е подходящ за повечето стени】 Водоустойчив самозалепващи ленти ви позволяват да поставите върху много гладки повърхности, включително стъкло, огледала, плочки и т. 【Пълно възстановяване в рамките на 30 дни】 Ние обещаваме да предостави на клиентите си най-висококачествени продукти. Душ кабини 2-Pack са оборудвани с 4 подвижни и плъзгащи магически куки, на които можете не само да държат тежки бутилки, но и да се мотае кърпа и самобръсначка.Гладката повърхност не поцарапает вас и няма да навреди на предмети. 【Здрава стомана без напрежение】 Този титуляр за баня изработен от 100% неръждаема стомана, защитена от корозия, с матова черна повърхност.Няма пробиване и увреждане на стените. Всяка сверхпрочная срок на годност може лесно да се побере аксесоари за душ с тегло до 30 кг. Душ кабини 2-Pack са оборудвани с 4 подвижни и плъзгащи магически куки, на които можете не само да държат тежки бутилки, но и да се мотае кърпа и самобръсначка. 【Пълно възстановяване в рамките на 30 дни】 Ние обещаваме да предостави на клиентите си най-висококачествени продукти.Няма пробиване и увреждане на стените.Той също идва с независим държач за сапун, които можете да инсталирате в умывальнике, банята, кухнята или където желаете. не избледнява, устойчив на надраскване и е трайна.Допълнителни лепила за предотвратяване на смяна в случай на неправилно залепване.Просто избършете с влажна кърпа за почистване, и той ще изглежда като нова дори и след месеци или години на употреба.

Клиентите също го харесват..