• Ново
Cabilock 1бр Подвесная Кошница за Баня Стенни Рафтове Стелажи за съхранение на Мивки Подвесная Кошница За Съхранение Кошница За Душ Контейнер За Душ, полици за съхране?
zoom_in

Cabilock 1бр Подвесная Кошница за Баня Стенни Рафтове Стелажи за съхранение на Мивки Подвесная Кошница За Съхранение Кошница За Душ Контейнер За Душ, полици за съхранение на Всички Всячины Кошница за съхранение на Pp

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

- Размер : около 35,50 X25,00 X9,50 см - Материал : Полипропилен кутия за организатор за баня.Описание на продукта Кухненски подвесная кошница Това ще помогне за поддържане на ред и чистота в банята, намаляване на броя на караница. - Изработени от материал, устойчив и практично за по-дълга употреба подвесная кошница за съхранение., Кошница за източване на банята. - Благодарение на подвесному дизайн, той не ще отнеме твърде много места и в кутии за съхранение на банята. кошница за душ caddy е Направена от висококачествен полипропилен материал, здрав и износостойкая, изглежда много добре.СТЕННИ КОШНИЦИ за баня - Гладка повърхност, без чеп, тя няма да навреди на нежни ръце. - Добър органайзер за баня за съхранение на вашите вещи е в ред и чистота, без създаване на кошница за тоалетна.Списък на пакетите 1 x подвесная кошница за баня Характеристики -Дизайн за източване, достатъчно място за съхранение на някои продукти за баня, като душ гел, шампоан и т.СТЕННИ КОШНИЦИ за баня - Гладка повърхност, без чеп, тя няма да навреди на нежни ръце. - Цвят : сив Сливная Подвесная Кошница.РАФТОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ на ДУШАТА - С използване на полипропиленови материали и фина работа, износоустойчива. / 13,95 X9,82 X3,73 инча стенни кошници за банята.РАФТОВЕ за СЪХРАНЕНИЕ на ДУШАТА - С използване на полипропиленови материали и фина работа, износоустойчива.КОШЧЕТО ЗА БАНЯ - достатъчно размер ви позволява да съхранявате душ гел, шампоан и много други.

Клиентите също го харесват..