• Ново
Срок за душата METALCROMO в 1 опаковка за кафельных на стени, Пробиване, не се изисква, Ъглова Поставка за душ от Неръждаема стомана за Шампоан-Балсам, Органайзер за Баня ?
zoom_in

Срок за душата METALCROMO в 1 опаковка за кафельных на стени, Пробиване, не се изисква, Ъглова Поставка за душ от Неръждаема стомана за Шампоан-Балсам, Органайзер за Баня Без Пробиване (Бял)

BGN 3.00

Брой продукти
check Налично

[Здрав и голям капацитет] Трайни мощен лепило-уплътнител, предоставен с рафт за баня, осигурява стабилна опора и адхезия на кухненските рафтовеСъщо така използвайте лепило без нокти (лепило-уплътнител) за нанасяне на по-гладка повърхност.Наличието на организирана тоалетна носи лекота и практичност в ежедневието си. [Методи за монтаж, без пробиване], Можете да да започнете инсталацията, след като получи пакет. [Здрав и голям капацитет] Трайни мощен лепило-уплътнител, предоставен с рафт за баня, осигурява стабилна опора и адхезия на кухненските рафтове.След нанасяне на лепило-уплътнител, моля, изчакайте 24 часа преди да се използва. [Органайзер за спестяване на пространство] Този ъглов държач за душ е предназначен за организиране на пространството, само под ъгъл 90 °, отлична полк за декора на банята за съхранение на шампоан, крем, средство за измиване на тялото, кухненски принадлежности. [Неръждаем материал] Ъглова етажерка е изработена от неръждаема стомана, която не ръждясва, и дълго се използва.След нанасяне на лепило-уплътнител, моля, изчакайте 24 часа преди да се използва.Задвижваната за шампоан е чист и изискан дизайн, дъното е отворено за източване на вода, това гарантира, че вашите продукти ще бъдат винаги сухи, като предотвратява натрупването на вода и замърсявания, чрез предоставяне на повече възможности за организиране на вашите шампоани, кремове и балсами, които се грижат за околната среда на вашата баня.

Клиентите също го харесват..