• Ново
Голям Кръгъл Черен Дървен Поднос за Чай Тава Кръгла Тава за хранене за вашия Домашен офис чайната на Вечеря Тава Чаен Поднос Бар Тава Тава за Закуска през Цялата Се?
zoom_in

Голям Кръгъл Черен Дървен Поднос за Чай Тава Кръгла Тава за хранене за вашия Домашен офис чайната на Вечеря Тава Чаен Поднос Бар Тава Тава за Закуска през Цялата Сервировочный Тава от Масивна Дървесина за кафе, Закуски,

BGN 13.28

Брой продукти
check Налично

Може да се използва както на закрито, така и на открито 【Високо качество】 този малък чаен поднос, изработен от здрав, надежден и екологичен масивно дърво, предизвиква странно желанието у всеки, който го вижда.Може също да се използва като алтернатива на в workspace като организатор на офис масата за файлове, съобщения, документи и т.Идеално гладка повърхност и цвят, го правят модерен и елегантен във вашия ресторант или у дома. Основата на тавата специално оставено на ниво, за да е удобно за носене на чаши, купи, чаши, буркани и бутилки, не опрокидывая им.Може да се използва както на закрито, така и на открито.Отличен за подаване на чай, кафе, закуски, вода, напитки и всякакви ястия.Дървена сервировочный тава за кухня, трапезария, сервиране на закуска и прибори за хранене (не се предлага с крака, не е за употреба в леглото). 【Елегантен предмет】 Елегантен предмет, подходящ за всеки стил на домашен интериор. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване и се уверете, че няма нищо против, преди да поръчате. 【Многофункционален】 чудесно за подаване на чай, кафе, закуски, вода, напитки и храна. Елегантен предмет, подходящ за всеки стил на домашен интериор.Спецификация : Сервировочный тава е изработена от дървен материал, устойчив и не са засегнати от гниене.Може да се използва както на закрито, така и на открито.Може да се използва както на закрито, така и на открито. черно кръгла тава за демонстрация. черен кръг дървен поднос за журнального маса. черно кръгла тава. черен кръг дървен поднос за журнального маса.Дървена сервировочный тава за кухня, трапезария, сервиране на закуска и прибори за хранене (не се предлага с крака, не е за употреба в леглото). 【С вдигнати краища】 Универсален сервировочный тава с вдигнати краища за предотвратяване на разлив на любимите си ястия и напитки, му е лесно да се запази.Характеристики : Изработен е от дървен материал, е здрава и не гние.Основата на тавата е внимателно обмислен, за да е удобно за носене на чаши, купи, чаши, буркани и бутилки, не опрокидывая им. Моля, използвайте само мек сапун или препарат за миене на възглавници и винаги избягвайте всякакви силни средства за почистване на вани, които могат да причинят.) Пратката включва : 1 х сервировочный тава Забележка : 1.Може да се използва и като организатор на работното място за файлове, съобщения, документи и т.Също така може да се използва като алтернатива на работното място като организатор на офис масата за файлове, съобщения, документи и т. чудесно за подаване на чай, кафе, закуски, вода, напитки и храна. черно кръгла тава. 【Високо качество】 този малък чаен поднос, изработен от здрав, надежден и екологичен масивно дърво, предизвиква странно желанието у всеки, който го вижда.Елегантна нещо, идеална за всеки стил на домашен интериор.

The serving tray is made of wood material, durable and decay . The base of the tray has been delibe ely kept plain to make it easy to carry tumblers, cups, mugs, cans and bottles without tipping them over. Great for serving tea, coffee, snacks, water, drinks and any food. Can be used both indoors and outdoors.:
Features:
Made of wood material, durable and decay .:
The base of the tray has been delibe ely kept plain to make it easy to carry tumblers, cups, mugs, cans and bottles without tipping them over.:
Elegant item, perfect for any style of home decor. Can also be alternatively used in workspace as a office desk organizer for files, mail, documents, etc. :
Great for serving tea, coffee, snacks, water, drinks and any food. Can be used both indoors and outdoors.:
Wooden serving tray for kitchen, dining, breakfast serving, and tableware (does not come with legs, not for use in bed).:
Specification:
Condition:
100% Brand New
Material:
Wood
Color:
Black
Diameter:
33cm / 12.99 inch (appr.)
Package Included:
1 x Serving Tray:
Notice:
1.Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2.Please use only mild soap or cleanser to wash the pillow and always avoid any strong bathtub cleaning ls that may cause :

Клиентите също го харесват..