• Ново
YOROZUCERY 100 бр. Бели Торбички от Органза 5x7 Инча, Мрежести Подаръчни комплекти от Прозрачна Органза с Шнурком за Сватбени партита, за Душата на Детето, Малки Чанти за Бо?
zoom_in

YOROZUCERY 100 бр. Бели Торбички от Органза 5x7 Инча, Мрежести Подаръчни комплекти от Прозрачна Органза с Шнурком за Сватбени партита, за Душата на Детето, Малки Чанти за Бонбони, Чанти и калъфи за Бижута

BGN 0.33

Брой продукти
check Налично

нНапример, ярко розово за подарък за рожден ден, оранжево, за чанти за съхранение на бонбони за Хелоуин, син за Деня на независимостта и завършване на училище, зелен за Великден, червено за Коледа и т. Чанта, изработена от органза е подходяща за сватби, партита, рожден ден, детски душ, църкви, хотели, търговци на дребно или като чанта за бижута, чанти за съхранение на малки предмети, чанти за демонстрация на проби и т.Материал премиум клас- Тези торбички от органза, изработени от твърда прозрачна органза, дизайн с трайни атласным шнурком гарантира дълготрайност и лесно се забави.Уникален дизайн - дизайн с завязками осигурява лесно отваряне и затваряне, спестяване на време, запазвайки елементи организатор и като се гарантира възможността за повторна употреба за спестяване на пари.Торбички от органза в насипно състояние - опаковка от 100 броя подарък пакет 5 "x7" (13x18 cm).Добавете празнична атмосфера - изберете чанта от органза с друг цвят, съответстващ на фестивала.

Клиентите също го харесват..