• Ново
3 БР. Пръчици За Хранене, Комикси, Шнола за Коса в Китайски Стил, Пръчици За Хранене във Формата на Меч, Перука с Окачване на Червено бижу, Аксесоар за Коса, за Жени, Дъ?
zoom_in

3 БР. Пръчици За Хранене, Комикси, Шнола за Коса в Китайски Стил, Пръчици За Хранене във Формата на Меч, Перука с Окачване на Червено бижу, Аксесоар за Коса, за Жени, Дълга Коса за Момичета (Тип A)

BGN 7.99

Брой продукти
check Налично

Този елегантен аксесоар за коса в ретро стил, ще ви направи по-елегантни и очарователни, а също така може да се използва като маркер Красива родословни от сплав във формата на ретро, проста и елегантна, приятна за очите.【Красиво просто увийте косата около фиби и фиксирайте ги на място; след това можете бързо до конец ги в куп, и всичко е готово. 【Широко приложение】 Пръчки за коса във формата на греди може да се използва за всеки случай, такъв като сватби, концерти, партита или като подарък.Ще се открояват в тълпата, обаяние ще ви направи по-привлекателни в страната. Параметри : Материал : метал Цвят : gun черно, сребристо-черен, златисто-черен Размер : както е показано на снимките Количество : 3 бр Характеристики : -1.Опаковката включва : 3 × пръчици за хранене за коса.

Клиентите също го харесват..