• Ново
Zerodeko 4 бр. за Черна Вана Лосион за Еднократна Употреба, Контейнери, Опаковки, Домашен Сапун Помпа Корпус Ръчно Пране Удобна Капачка с Течност + Пенообразователь за П?
zoom_in

Zerodeko 4 бр. за Черна Вана Лосион за Еднократна Употреба, Контейнери, Опаковки, Домашен Сапун Помпа Корпус Ръчно Пране Удобна Капачка с Течност + Пенообразователь за Пътуване Практичен Необходимия Мл Пластмаса

BGN 33.89

Брой продукти
check Налично

ПРАЗНА ОПАКОВКА за лосион - флакон за лосион с соломинкой помпа, може да изпомпва последната капка течност от този флакон опаковки за лосион и шампоан за Фина работа и на глобата дизайн ги прави подходящи за съхранение на козметични течности и затегнати.Бутилка-опаковка за лосион - бутилка-опаковка с помпа, ниско тегло, капацитет 300 мл, изключително практични за употреба.ПОМПА ЗА РАЗПЕНВАНЕ на САПУН - не съдържа BPA, защитено от воздухонепроницаем, сигурно за душата, е устойчив на замърсявания и отпадъци.36 инча празна бутилка за помпата. - С помощта на сламки помпа, може да изпомпва последната капка течност от този флакон с сапунен помпа.С помощта на сламки помпа, може да изпомпва последната капка течност от тази бутилка. - Широко използвайте, че каквото и да са искали да използват, за да е в него могат да се носят вода, течен сапун, препарат за почистване или нещо друго, в този флакон могат да се носят тези бутилка с дозатор за течен добър лосион. - Цвят : Черен, Прозрачна бутилка с помпа за шампоан.ОПАКОВКИ ЛОСИОН - Бутилка с сапунен помпа се използва Широко, което желаете да използвате, така че тя може да носи вода, течен сапун, препарат за почистване или нещо друго, тази бутилка може добре да се пренасят течности. - Материал : PET, полипропиленови опаковки за шампоан.

Клиентите също го харесват..