• Ново
SOLUSTRE Поставка за лаптоп 60 бр. Дискови Болтове Гайка M. Взаимозаменяеми Аксесоар Комплект Компютърни Дънни Платки на Лаптопи Ssd Шестоъгълник Аксесоари Винт на дънна?
zoom_in

SOLUSTRE Поставка за лаптоп 60 бр. Дискови Болтове Гайка M. Взаимозаменяеми Аксесоар Комплект Компютърни Дънни Платки на Лаптопи Ssd Шестоъгълник Аксесоари Винт на дънната платка, Твърд за Самостоятелен Монтаж Лаптоп

BGN 1.33

Брой продукти
check Налично

2 : Изработен е от метални материали, е здрава, не ръждясва и не се деформират - Той се различава стабилни характеристики, висока производителност и голяма надеждност, е прост и лесен за инсталиране. -Цвят : сребърен - Изработен от метални материали, той е здрав, няма ръжда и не деформират.Винт за закрепване на твърдия диск SSD Ако търсите професионална и достъпна шестигранную гайка SSD за дънната платка, тогава тук. Комплект винтове за твърдотелно устройство M.Осъществяване Списък на 20 x винтове SSD Особености -Материал : метал - Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Шестостенни гайка : - Замества стари или повредени винтовете на твърдия диск M.Винт за закрепване на твърдия диск SSD : Изработен от устойчив материал, устойчив на корозия. -Размер : 0,80 X0,40 X0,40 см /0,31 X0,16 X0,16 инча - Замяна на стари или счупени винт на твърдия диск M. 2 : идеален за монтаж на компютърни системи или инсталиране на ново оборудване. 2 е Изработен от висококачествен материал, практически и е здрава за по-дълга употреба.Винт за твърдотелно устройство M. 2 Това е така, защото нашите продукти могат да задоволят вашите нужди.

Клиентите също го харесват..