• Ново
LMMDDP Пълна 480p Уеб камера Уеб камера с микрофон Автомобил за Компютър PC Лаптоп за видео-конферентна връзка излъчването на живо (Цвят: D)
zoom_in

LMMDDP Пълна 480p Уеб камера Уеб камера с микрофон Автомобил за Компютър PC Лаптоп за видео-конферентна връзка излъчването на живо (Цвят: D)

BGN 2.00

Брой продукти
check Налично

45 метра, което е удобно за определяне0 + 3,5 мм Резолюция : 640x480 прилагането Тип : лаптоп/монитор LCD Пиксела камера : 12 милиона Цвят : син, червен, Позициониране на продукта : за дома/ бизнес Вид на продукта : дължина на камерата : 1,25 м Опаковка : 1 * Уеб камера Моля, разберете, че поради разлики в осветлението или компютърните монитори не мога да гарантирам, че снимките и действително са еднакви. резолюция 480p, прозорец по подразбиране 640 *480.Поради различните методи на измерване може да се наблюдава отклонение от 1-2 виж. дължина на въжето е 1. дължината на линията е 1. резолюция 480p, прозорец по подразбиране 640*480.0, съвместими с вашия компютър 1.Потребителски специален оптичен обектив с висока точност и свеж ефект.Продуктът се определя с помощта на пружинен затягане дизайн на външния вид на изделия от дизайна на повече от 360 °, на главата на 30 ° може да се регулира нагоре и надолу.Потребителски специален оптичен обектив с висока точност и свеж ефект.45 метра, което е удобно за определяне.Автоматичен баланс на бялото, автоматична настройка на цветовете. вграден цифров микрофон, директен гласов чат в рамките на 10 метра.

Клиентите също го харесват..