• Ново
Стенни полк XJJZS - Стенни полк, Реколта Плаващ шелф, Окачени рафтове на стената, за снимки, Бижута, в селски стил (Цвят: A, Размер: 49,8x9,5x20 см)
zoom_in

Стенни полк XJJZS - Стенни полк, Реколта Плаващ шелф, Окачени рафтове на стената, за снимки, Бижута, в селски стил (Цвят: A, Размер: 49,8x9,5x20 см)

BGN 29.95

Брой продукти
check Налично

Име на продукта : Стенни рафта Цвят на продукта : син, цвят на тиково дърво размери на продукта : 39,8x9,5x18 см, 49,8x9,5x20 см Материал на продукта : Стил дърво : обикновен и модерен Подходящ за дома, хол, спалня, кухня, офис и тМогат да се настанят книги, картини или предмети от бита., Ние се стремим за подобряване на характеристиките на плаващи рафтове и да предоставим на нашите клиенти по-професионални и тежкотоварни стенни конзоли.Стилен домашен стил.★ Материал : Изработен е от висококачествена дървесина, екологично чисти, не лесно се напуква, здрав и издръжлив. ★ Лекота на инсталиране, лекота на работа, удобство и практичност. ★ Компактен окачен дизайн, ефективно използване на пространството на стената. ★ Стил : Дизайн във формата на стрела е уникален и моден, привличайки вниманието на всички. може да има някои малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока. ★ Компактен окачен дизайн, ефективно използване на пространството на стената. ★ Функция : Можете да публикувате своите дрънкулки, украшения, снимки, трофеи, играчки и т.Цвят : Моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост / контраст на монитора и т.

Клиентите също го харесват..