• Ново
Керамична Декоративна Чиния JOSKAA Златисто-Жълт Слънчоглед за Демонстрация на Керамични Стенни Декорации Ръчна изработка, 6-Инчов Декоративни Чинии с Вертикална По?
zoom_in

Керамична Декоративна Чиния JOSKAA Златисто-Жълт Слънчоглед за Демонстрация на Керамични Стенни Декорации Ръчна изработка, 6-Инчов Декоративни Чинии с Вертикална Поставка за дневен Тракт, Коридор, Кафене и Офис Художествен

BGN 2.67

Брой продукти
check Налично

Порцелан уволнен в пещ при температура над 1300 градусаМожете също така да виси на стената като украса на стените.Препоръчва се избърсват със суха кърпа.Подходящ за кабинет, офис, антре и на други места дизайн. 6 см, 7 см, 8 см и 10 см.Подходящ е за хол, кабинет, офис, коридор, трапезария, фоайе и други декоративни места. ☆ Универсално настаняване.Идеален за показване на вашия дом или офис, или като подарък за семейството и приятелите. ☆ Аксесоари за продукта.Базова рамка + кука + стикер a ☆ Материал изделия.【Материал】 Декоративни панели изработени от керамика высокотемпературного печене, която осигурява надеждна здравина и издръжливост при гладка текстура.Нашите бижута са изработени от керамика, здрав и издръжлив, с гладка повърхност. 【Идеален подарък】 Добре отпечатани натурален фигура водопад, нежна и красива, и е отличен избор за рождени Дни, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Великден, Коледа. 【Продукт и аксесоари】 Този продукт включва : 6-инчов декоративна чиния + основа + кука + парче от самозалепващо се фолио. 【Материал】 Декоративни панели изработени от керамика высокотемпературного печене, която осигурява надеждна здравина и издръжливост при гладка текстура. ☆ Инструкциите за пране. 【Идеален подарък】 Добре отпечатани натурален фигура водопад, нежна и красива, и е отличен избор за рождени Дни, Свети Валентин, Ден на майката, Ден на бащата, Ден на благодарността, Великден, Коледа.Могат да бъдат настанени в три измерения, можете да използвате долния рафт на масата, можете също да използвате кука да виси на стената, в съответствие с техните нужди, за да изберете правилното поставяне. 【Приложими сцена 】 Лесен за почистване, можете да избършете със суха кърпа.Поради разлика в резолюция на монитора на компютъра и светлина може да се наблюдава малка разлика в цвета между физически обект и ефектен изображение.

Клиентите също го харесват..