• Ново
2 Бр Шампоан За Възстановяване на Растежа на косата с Джинджифил, Бира Шампоан За Растеж на Косата, Естествен Органичен Шампоан С Джинджифил, Шампоан С джинджифил с?
zoom_in

2 Бр Шампоан За Възстановяване на Растежа на косата с Джинджифил, Бира Шампоан За Растеж на Косата, Естествен Органичен Шампоан С Джинджифил, Шампоан С джинджифил стимулира Растежа на Косата

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

Изплакнете обилно косатаЕстествени съставки : в състава на шампоана на джинджифил bar използват се чисти натурални съставки, включително и джинджифил, масло от оризови трици, екстракт от алое вера и други съставки, ефектът е мек и не травмирует кожата на главата.Екстракт от джинджифил : шампоан-шоколад за растежа на косата с джинджифил подпомага естествения растеж на косата, подобряване на кръвообращението в кожата на главата и за стимулиране и укрепване на всяка волосяную лук и корени.По този начин вие можете с увереност да го използвате дори и за чувствителна кожа, като същевременно запазва порите на кожата на главата чиста, което помага да се отървете от пърхота и прави косата по-здрава.КОНТРОЛ на МАЗНИНИ И ПРЕМАХВАНЕ на СЪРБЕЖ : подобрява се кръвообращението в кожата на главата.Увеличение на общия обем на косата. Пазете шоколад там, където той може да изсъхне на въздуха между использованиями. премахва проблеми като прекомерно затлъстяване и сърбеж. Възстановява, омекотява и подобрява суха, чуплива, къдрава коса. Намокрете шоколад и нанесете директно върху влажна коса или вотрите шоколад директно в корените.Ефективно възстановяване : шампоан за възстановяване на косата с джинджифил помага за възстановяване на увредената повърхност на косъма, за да запази влагата и блясък и контрол на завивание.Подобрява кръвообращението на кожата на главата, стимулира растежа на косата и предотвратява загубата, подхранва косата, увеличава общия обем на косата.СРЕДСТВО СРЕЩУ ПЪРХОТ : Повишава жизнеността на космените фоликули, като потиска развитието на вредни бактерии, ефективно почиства от пърхота.

Клиентите също го харесват..