• Ново
Влага JF-XUAN AR971 Цифрово Измерване на влажността на Дървесината Детектор За Измерване на Влажност Тестер за Влага Тестер за Качеството на Водите
zoom_in

Влага JF-XUAN AR971 Цифрово Измерване на влажността на Дървесината Детектор За Измерване на Влажност Тестер за Влага Тестер за Качеството на Водите

BGN 35.39

Брой продукти
check Налично

4Уважаеми купувачи, за този магазин с толкова много стоки, което можете да изберете любимите си продукти от тук. 100% и най-високо качество. 150 * 54 * 27 мм / 5. Той има функция за задържане на данни, функция за индикация на ниско ниво на зареждане на батерията и т. Голям LCD дисплей може да осигури ясни показания за вас. Той има функция за задържане на данни, функция за индикация на ниско ниво на зареждане на батерията и т. Висока точност и бърза реакция.Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля, незабавно се свържете с нас. Автоматично изключване на захранването след 10 минути без никакви операции Спецификация : Състояние : 100% Модел : аг971максимальная измерена температура : 49 ℃ и по-долу Обхват на измерване : от 2% ~ 70% Разделителна способност : 0,5% Режим плътност : 4 режима Символ и на дисплея на устройството / Автоматично изключване на захранването : да Работна температура : 0℃~40℃ (32℉-104℉) Запазване на данни /индикация за зареждане на батерията : Да Мощност : батерия 9 В PP3 (не е включен в комплекта) Тегло : приблизително 161 г / 5,7 грама Размер : прибл. Висока точност и бърза реакция.Висока точност и бърза реакция, точно и бързо измерване, показване на влажност за 1 секунда, натиснете и задръжте клавиша за запазване на данни, лесна за четене.

Condition:
100%
Model:
AR971
Maximum measured temperature:
49℃ and below
Measuring Range:
2%~70%
Resolution:
0.5%
Density Mode:
4 modes
Symbol and Unit Display / Auto Power off:
Yes
Working Temperature:
0℃~40℃ (32℉-104℉)
Data retention / battery indication:
Yes
Power:
9V PP3 battery (not included)
Weight:
Approx. 161g / 5.7oz
Size:
Approx. 150 * 54 * 27mm / 5.9 * 2.1 * 1.1in
Package List:
1 * Digital Wood Moisture Meter:
1 * User Manual:
With stable performance and quick response,the meter is really reliable.:
High precision and fast response, accurate and fast measurement, 1 second display measurement humidity, HOLD key to keep data, easy to read.:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :

Клиентите също го харесват..