• Ново
Преносим Влагомер, Професионален Измервателен Уред, Тестер за съдържание на вода 130 г/4,6 унции за употреба на открито на закрито за Измерване на влага в Дърво
zoom_in

Преносим Влагомер, Професионален Измервателен Уред, Тестер за съдържание на вода 130 г/4,6 унции за употреба на открито на закрито за Измерване на влага в Дърво

BGN 2.33

Брой продукти
check Налично

Поддръжка и ремонт : Когато този брояч не се използва, трябва да се съхранява на сухо място, свободно от прах / сянкаМ автоматично ще определи нивото на заряд на батерията и ще предложи на потребителя да замени батерията преди да е приключен. Поставете сондата в измерена обект, и на екрана ще се покаже съдържанието на вода в измеряемом обекта. Извадете капака на отделението за батерията.С помощта на четири режима можете да превключвате между различните режими, в зависимост от четири групи от дървен материал, включително около 50 породи, което подобрява точността на измерване.С помощта на четири режима можете да превключвате между различните режими, в зависимост от четири групи от дървен материал, включително около 50 породи, което подобрява точността на измерване. Съдържанието на дърво измерялось высокоточным сондата в диапазон е 0-99,9% с точност до ± 0,5%. Натиснете клавиша за включване-изключване, за да започнете.М автоматично ще определи нивото на заряд на батерията и ще предложи на потребителя да замени батерията преди да е приключен. Свалете защитното покритие на сензора на устройството. С помощта на четири режима можете да превключвате между различните режими, в зависимост от четири групи от дървен материал, включително около 50 породи, което подобрява точността на измерване.Този брояч има функция за автоматично спиране, брояч автоматично се изключи автоматично хранене през 15 минути, без работа, за да спести на зареждане на батерията. Натиснете клавиша за включване-изключване за изключване. М автоматично ще определи нивото на заряд на батерията и за да накарат потребителя да смените батерията, като батерията е изтощена. 130 г / 4,6 унции Брой : 1.Този професионален измерване на влажност на дървесина, предназначени за измерване на влажност на дървесина орех, розово дърво, каучуково дърво и друг дървен материал. Този професионален измерване на влажност на дървесина, предназначени за измерване на влажност на дървесина орех, розово дърво, каучуково дърво и друг дървен материал.Дървеният материал е измерена с помощта на прецизно сонда в диапазон е 0-99,9% с точност до ± 0,5%. Този измерител има функция за автоматично изключване, м автоматично изключи автоматично хранене при липсата на работа в продължение на 15 минути, за да се избегне загуба на заряд на батерията.

Item Type:
Moisture Detector
Material:
Plastic
Humidity Measurement Range:
0-99.9%
Accuracy:
0.5%
Display Resolution:
±0.1%Battery
Size:
Approx. 14.3 x 6.5 x 3.5cm / 5.6 x 2.6 x 1.4in
Weight:
Approx. 130g / 4.6oz
Usage:
1. Remove instrument probe protection cover.:
2. Press the on-off key to start.:
3. Press the Mode key to select the corresponding type of wood to be tested.:
4. Insert the probe into the object to be measured, and the screen displays the watercontent of the object to be measured.:
5. Press on-off key to shut down.:
Maintenance and Repair:
When this meter is not in use, it should be stored in a dust-free/shady dry environment. If it is not used for a long time, please take out the battery to avoid battery leakage damage to the meter.:
Battery Replacement:
When the meter screen displays a low voltage indicator of the battery, it indicates that the battery is nearly exhausted and a new battery should be replaced immediately.:
1. Remove the battery cov:

Клиентите също го харесват..