• Ново
Abaodam 2 бр. Поставка За Сладолед, Поставка За показване на Кексчета, Конусообразный за употреба, Поставка За Конус, За Сладолед, Iron Художествен Титуляр За Конус, Държа?
zoom_in

Abaodam 2 бр. Поставка За Сладолед, Поставка За показване на Кексчета, Конусообразный за употреба, Поставка За Конус, За Сладолед, Iron Художествен Титуляр За Конус, Държач За Конус За Кифли, Поставка За Сладолед, Поставка

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Поставка за кексчета под формата на оръжие за сладолед : 【Случаи】 идеални за пикник, летен лагер, парти по случай рожден ден, сватба, коледно парти, на детската душа.Описание на продукта Поставка-държач за оръжие Pizza може да се суши, роллов, пуканки, бонбони във формата на оръжие, пикантна мексиканска царевична питка и много други неща!. - Можете да го използвате и като реквизит за снимки, да направите снимки за вкусна щанд за сладолед, за парти.Поставка за крем за суши : Изработен от висококачествено желязо, които са устойчиви на сух, устойчив на надраскване и е предназначен за продължително търговско използване.Осъществяване списък 2 x титуляр за сладолед Особености - Материал : Желязо ръчно roll дисплей - Размер : 15,50 X12,00 X17,50 см / 6,09 X4,hp 72x6,88 инча титуляр за картофи картофи. - Чудесно допълнение към вашия празничен принадлежностям и ще се превърне в голям хит в стойка за партита желязо art държавен изпит stand. - Изработен от висококачествено желязо, които са устойчиви на сух, устойчив на надраскване и е предназначен за продължително търговско използване на подложки за суши и роллов. -Добра поставка за сладолед за детски рожден ден, парти лято или семейни тържества, поставка за конусных кексчета, държач за конусных кексчета със сладолед. - Подарък за вашите приятели и семейство, които са собственици на магазин за сладолед, те ще бъдат възхитени от използването на този притежателя за фунийки с 2 дупки.

Клиентите също го харесват..