• Ново
Петлевые ножици defutay, Многоцветни Петлевые ножици, Мини-Спортни Петлевые ножици за деца със специални нужди и възрастните хора, Лесно отварящи се дръжки за компрес?
zoom_in

Петлевые ножици defutay, Многоцветни Петлевые ножици, Мини-Спортни Петлевые ножици за деца със специални нужди и възрастните хора, Лесно отварящи се дръжки за компресия, Адаптивен дизайн (4 цвят)

BGN 3.03

Брой продукти
check Налично

Това придава красиви цветове детски изделия ръчна изработкапетлевые ножици defutay Цветни петлевые ножици, мини-спортни петлевые ножици за деца със специални нужди и възрастните хора, лесно отварящи се дръжки за компресия, адаптивен дизайн. ❤ Лесен за използване - той е здрав, лесен и не ще се уморят.Това е най-добрият избор за подарък за момчета и момичета.Това придава красиви цветове детски изделия ръчна изработка. ❤ Широкото използване на - Подходящ както за деца, така и за възрастни, приятно допълнение към училища, класове, дома и много други случаи, осигурява безопасността на децата, когато те се занимават с творческа рязане на хартия.А формата на дъгата на окръжността може да се направи ножици по-безопасни за използване.Това е най-добрият избор за подарък за момчета и момичета. ❤Услуга -Ако получавате стоки с проблема, моля, свържете се директно с нас. ❤Ярки цветове – Всичко ножици с вериги имат красиви цветове, които са много подходящи за използване на нашите деца. ❤ Широкото използване на - Подходящ както за деца, така и за възрастни, приятно допълнение към училища, класове, дома и много други случаи, осигурява безопасността на децата, когато те се занимават с творческа рязане на хартия.

Клиентите също го харесват..