• Ново
Yarnow Tools Хидравличен Тел Акумулаторен Кабелен Съвет Клеммные Клещи 12 Тона пресклещи Алуминиеви Проводници Кабели с Пластмасова кутия (16-300 мм) Клеми за кабели на Ръч?
zoom_in

Yarnow Tools Хидравличен Тел Акумулаторен Кабелен Съвет Клеммные Клещи 12 Тона пресклещи Алуминиеви Проводници Кабели с Пластмасова кутия (16-300 мм) Клеми за кабели на Ръчни инструменти

BGN 1.00

Брой продукти
check Налично

Печати могат да се променят бързо и без проблемиБързо и лесно управление на инструмент и прибиране на буталото.Бързо и лесно управление на инструмент и прибиране на буталото.Предлага се с 11 групи печати, корона които може свободно да се завърта на 180 ° за работа в ограничено пространство.Печати могат да се променят бързо и без проблеми. Обхват на пресоване е от 16 до 300 mm2.- Материал : стомана.Инструмент е безопасен и не премахва жици и кабели / маркучи по време на клещи.описаниеЭтот предмет представлява набор от инструменти за хидравлични обжимов, който се използва за кримпване и свързване на алуминиеви, медни проводници, кабели.Добър баланс инструменти.Отличен за щамповането с максимална задръжте способност.-Размер : 49 х 10 х 8 см. Обхват на пресоване е от 16 до 300 mm2.Предлага се в здрава кутия от жълта пластмаса, което го прави преносим за носене и безопасно съхранение.Предлага се с 11 групи печати, корона които може свободно да се завърта на 180 ° за работа в ограничено пространство.Добър баланс инструменти.Функция - Цвят : Жълт.Идеална за морски и архитектурни произведения на обжатию въжета. Предпоставка включва 1 х хидравличен инструмент за кримпване на проводник.

Клиентите също го харесват..