• Ново
6,0 См Професионален Фризьорски Набор от Фризьорски Ножици, Салонные Ножица за Подстригване на Коса, Филировочные Ножици за Жени, Деца, Мъже (Безплатен Кожена чанта ?
zoom_in

6,0 См Професионален Фризьорски Набор от Фризьорски Ножици, Салонные Ножица за Подстригване на Коса, Филировочные Ножици за Жени, Деца, Мъже (Безплатен Кожена чанта и четка за коса)

BGN 3.33

Брой продукти
check Налично

★ Той е изработен ръчно от твърда неръждаема стомана, която запазва по-дълго остротата си, а острието е много остро, може да го внимателно отрежете, и тя няма да навреди на косата и не ще ги имаМного удобна професионална употреба, осигуряващо комфорт, гладкост и лекота на рязане. ★ Набор от машинки за подстригване на коса е оборудван със сребърни винтове за натягане и регулиране, можете лесно да отлагаме и да отслабят ножици, можете свободно да избират най-подходящата за вас степента на затягане и е много удобен за използване.А също така е идеален за професионални фризьори, стилисти.А също така е идеален за професионални фризьори, стилисти.To корпус да не поцарапался, моля, внимателно, приложете за него ножици. Много остри ножици!Моля, дръжте го далеч от деца.Ножици за коса, здрави, внимателна изработка, добра разделителна способност. ★ Професионален комплект ножици за коса е направена по най-новите технологии и е подходящ за всички видове косичек, средни, къси коси, естествени, къдрава, къса коса и светли прически, а също така и за готините прически за мъже и жени.Много остри ножове могат да се почистват и режат, без да уврежда косата. ★ ергономичен дизайн крива ръкохватка дава възможност за намаляване на умората на китката, лакътя и китката, удобен за използване.Параметри : Размер : 6,0 см Цялостна дължина : 17,5 смМатериал : 6 Издръжливост : 62 мм, размер на рязане : 20% -35% съдържание на Пакета : 1 * Плоски ножницы1 * Назъбени ножницы1 * Чанта за ножниц2 * расческа1 * регулатор Внимание : 1. ★ Той е изработен ръчно от твърда неръждаема стомана, която запазва по-дълго остротата си, а острието е много остро, може да го внимателно отрежете, и тя няма да навреди на косата и не ще ги има.

Size:
6.0 inch
Full length:
17.5CM
Material:
6CR
Hardness:
62HRC
Thinning amount:
20% -35%
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Scissors bag:
2*comb:
1*Regulator:
Caution:
1.Very sharp scissors! Please keep it away from kids.:
2.To avoid case scratching, please carefully put scissors into it. :

Клиентите също го харесват..