• Ново
Комплект сапун за вежди SUMEITANG 2 ЕЛЕМЕНТА, Прозрачно Сапун за Полагане на естествени Вежди, Гел за вежди 4D, Устойчив Гел за оформяне на Веждите, Водоустойчив Балсам за
zoom_in

Комплект сапун за вежди SUMEITANG 2 ЕЛЕМЕНТА, Прозрачно Сапун за Полагане на естествени Вежди, Гел за вежди 4D, Устойчив Гел за оформяне на Веждите, Водоустойчив Балсам за грим на Вежди, Червило с Четка за вежди (Прозрачен)

BGN 3.96

Брой продукти
check Налично

3 Напълно натурална и органична формула, която е изработена от меки и не са дразнещи материали.Описание на продукта : Цвят : прозрачен мрежест Съдържание : 15 g x 2 бр. очертайте и запълнете всяка негустую област на вежди, след това смес намотка, за да се изгладят всички груби линии.Начин на употреба : Първо спрей вода на четката или сапун, нанесете сапун за вежди леко влажна глава на четката 【количество трябва да бъде умерено, не е твърде малък или твърде голям, за да се избегне залепване】, най-накрая, нанесете го на веждите. 【Издръжлив】 Поддържайте веждите на място през целия ден с помощта на този гел за вежди, той може също така да променя неравномерно вежди и подобряване на цвета на веждите, независимо от това, дали имате редки вежди, които се нуждаете от ръка за помощ, или искате да изглежда пищно, можете да получите пухкав вежди, прави лицето ви по-обемни. 【Лесна употреба】 Първо намокрете четката за вежди с вода, след това го избършете повърхността на сапун. подходящ за всички поводи.Той не съдържа подправки, пигменти и използвани средства, така че да не образува мехури, не предизвиква раздразнения и не оставя нежелани следи по бровях. изберете подходящо сапун за вежди в съответствие с любимия си цвят на веждите, създаване на 4 D естествени и идеалните вежди, лесни за експлоатация, направете вашия грим по-изразителен. създаване на "ефектен" образ. 【Най-добрият подарък】 сапун, за да даде форма на дивите бровям, чудесно за даване на форма бровям, се използва за опитомяване на непокорни вежди и подобряване на цвета на веждите. Съхранявайте продукта на място, недостъпно за деца. направете лицето си по-изразителен, идеален избор сапун за вежди, лесен за носене, това е добър подарък за роднини и приятели, например за Коледа, рожден ден, приятели или парти.

Клиентите също го харесват..