• Ново
Количка за колички на платформата Сгъваема Толкающая количка с Регулируема дължина, Тежкотоварни Ръчна количка за багаж, хранителни стоки, смяна на жилището, паза?
zoom_in

Количка за колички на платформата Сгъваема Толкающая количка с Регулируема дължина, Тежкотоварни Ръчна количка за багаж, хранителни стоки, смяна на жилището, пазаруване, Офис употреба с 6 колела с Товароподемност 350

BGN 16.03

Брой продукти
check Налично

Тази ръчна количка изключително универсална за изпълнение на почти всяка работа ?【Обновена количка】 Количка с колела има расширяемое основата, върху която могат да се настанят кутии по-голям размер, а дръжката на количка с 3 различни регулиране на височината, от 19 до 39"".В сгънат вид на размер на 21 ""x15"", а след разтягане в продължение на 25""x15"". Просто натиснете бутона и повдигнете дръжката., удобни за носене или лесно да се съхранява в багажника на колата, под леглото, както и в складови помещения или гаражи.Теглото е около 9,7 кг. ?【Многофункционална толкающая количка】 Тази количка е отличен за дома, офиса, склад, гараж, работилници, училища и употреба в градината.?【Здрава планшетная количка】 Сгъваема количка-тласкач е изработена от висококачествена сгъсти стомана, издържа на натоварване до 350 кг. ?【Лекота на работа】Количка с 6 колела, четири копчета за универсални колела на 360 градуса, които могат да регулират посоката на движение по всяко време, и две по-устойчиви ръководството на колела, които осигуряват тиха и надеждно транспортиране на вашите продукти и материали. ?【Лека и разборная количка】 Тази количка-платформа, може бързо да се натрупват в продължение на няколко секунди.

Клиентите също го харесват..